- Ekstra forelsket da han var borte

«Det sterkeste kjønn»-deltageren snakker ut om kjærligheten til 22 år yngre Line.

SEOGHØR.NO: I TV 2-programmet «Det sterkeste kjønn» er gründeren Ørnulf Høyer (56) en av gutta som kjemper en hard kamp om å vinne kjønnskampen mot jentene. Innspillingen fant sted på Gran Canaria i november i fjor.

Hjemme ventet Ørnulfs 22 år yngre samboer spent på at mannen skulle komme hjem.

- Når man deltar i en sånn settinger får man veldig mange gode følelser, både fordi man er sammen med mange andre gode mennesker - men også fordi man blir litt ekstra glad i kjæresten sin. Jeg elsker jo dama, og da blir det sånn! Sier Ørnulf når Seoghør.no møter paret i forbindelse med programmets premiere.

Vakre Line Aarø Strandli (34) legger ikke skjul på at hun savnet sin kjære de ukene han var i sydligere strøk, opptatt med TV-innspilling.

- Jeg savnet ham, ja, Men vi hadde mange hyggelige telefonsamtaler, og når man er borte fra hverandre føler jeg det litt sånn at man blir ekstra forelsket, sier hun.

De to har vært kjærester i litt over to år. Til Seoghør.no innrømmer de at kjærligheten mellom dem bare vokser seg sterkere og sterkere.

- He he, det går litt opp og ned kanskje? Neida, jeg synes vi har det bedre nå enn vi har hatt det noen gang, sier Line, som får støtte av den suksessfulle klesgründeren.

- Vi har det dritbra, Som jeg sa i taxien på vei ned hit: Når man har det så bra må man minne hverandre på det. Hvis det noen gang går i nedoverbakke for oss, så skal vi huske på det. Det er så lett å bli stueblind. Line er min «Ørnemagnet», og det er jeg veldig glad for, Sånn håper jeg det fortsetter i mange år framover.

Line «grugleder» seg til å følge samboeren gjennom TV 2s nye realitykonsept.

- Det kommer til å bli kjemperart å se ham på TV. Han har jo vært på TV før, men da hadde jeg ikke TV selv. Det blir veldig spennende.

I tillegg til Ørnuld Høyer, deltar Solveig Gulbrandsen, Brita Møystad Engseth, Maria Arredondo, Anne Marie Ottesen, Sandra Lyng Haugen, Mimi Blix, Martine Aurdal, Evy Kaaseth Røsten, Bjørnar Moxnes, Ørnulf Høyer, Petter Solberg, Erik Mortvedt, Gunnar Greve, John Schau, Tor Endresen og Hans Petter Buraas i programmet.

Mimi Blix trakk seg fra programmet i den første episoden.

«Det sterkeste kjønn» ser du på TV 2 onsdager klokka 20.00.

LES OGSÅ: Brøt sammen under TV 2-innspilling