Gwyneth Paltrow:

- Eksploderte

Stjernens velkjente duftlys skapte dramatikk hos Judy Thompson.

OMDISKUTERT: I 2020 lanserte Paltrow duftlyset «Smells Like My Vagina». Foto: Valerie Macon/AFP/NTB
OMDISKUTERT: I 2020 lanserte Paltrow duftlyset «Smells Like My Vagina». Foto: Valerie Macon/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Gwyneth Paltrow (49) har ved flere anledninger vekket oppsikt, blant annet da hun lanserte et duftlys under navnet «Smells Like My Vagina» i 2020.

Lyset ble imidlertid svært populært, og utsolgt på rekordtid. Nå har derimot stjernens duftlys skapt overskrifter for en annen grunn.

IKKE FLAU: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Eksploderte

I en artikkel i The Guardian skriver Jody Thompson at hun vant lyset i en quiz på jobben, og bestemte seg for å teste det ut.

- Jeg bor i en liten toroms leilighet i London med partneren min, David, og våre to katter. Jeg elsker duftlys, og gjennom den siste runden på lockdown, har de varme flammene og duften gitt meg glede på kveldene, forklarer Thompson.

Hun trimmet veken slik instruksene beskrev, og satte det i en beholder. Duften var god. Kvelden dagen etter, var det tid for å teste ut det nye og omdiskuterte lyset. Men da hun tente stjernens lys, eksplodererte det.

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop lanserte et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det gikk ikke upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk duftlyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

- Et par minutter etter at jeg hadde tent lyset, eksploderte det. Flammene strakte seg en halvmeter ut av krukken, og biter av smeltet voks fløy rundt.

Thompson og samboeren turte ikke gå nær lyset, og ønsket heller ikke å slukke flammene med vann, da de var redde for at den smeltede voksen ville sprute overalt.

- David og jeg fikk panikk, og forsøkte å finne ut hva vi skulle gjøre. Vi ble lettet da alle kattene var trygge, og sov på rommet. Heldigvis, etter noe som virket som flere år, men som sikkert bare var fem minutter, roet flammene seg ned og jeg kunne blåse ut lyset.

Krukken var derimot full av sot, og etiketten hadde smeltet.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow delte en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Ble kontaktet

Etter at Thompson delte historien sin på Instagram, har hendelsen fått internasjonal pressedekning. På slutten av dagen kunne folk fra New Zealand, Brasil, Canada, India, Indonesia og Filippinene lese om Thompson i sine aviser.

Historien nådde helt frem til Goop, som er Paltrows livsstilsmerke. Goops hovedkvarter kontaktet kvinnen, og sendte henne en gavepose med kropps-og hudpleie som plaster på såret.

Gjennom sitt eget merke har Paltrow frontet flere ting som har skapt reaksjoner. Hun har blant annet rådet kvinner til å dampe vaginaen sin, tipset influensasyke til å sitte mye i badstu og promotert bikinier til barn.

I 2016, forklarte hun derimot InStyle at hun lar kritikken prelle av.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

- Jeg har lært hvordan syklusen fungerer. Det pleide å være at jeg ville snakke om noe eller skrive om det, og mange folk tenkte: «Hva i all verden snakker hun om? Hun er en heks!» Og senere ville det snu. Så nå erkjenner jeg det: OK, jeg kommer til å snakke om dette, og mange vil tenke at det er rart, og det er sånn det er.

LES OGSÅ: De glemte Hollywood-parene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer