Gwyneth Paltrow:

- Eksploderte

Stjernens velkjente duftlys skapte dramatikk hos Judy Thompson.

OMDISKUTERT: I 2020 lanserte Paltrow duftlyset «Smells Like My Vagina». Foto: Valerie Macon/AFP/NTB
OMDISKUTERT: I 2020 lanserte Paltrow duftlyset «Smells Like My Vagina». Foto: Valerie Macon/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Gwyneth Paltrow (49) har ved flere anledninger vekket oppsikt, blant annet da hun lanserte et duftlys under navnet «Smells Like My Vagina» i 2020.

Lyset ble imidlertid svært populært, og utsolgt på rekordtid. Nå har derimot stjernens duftlys skapt overskrifter for en annen grunn.

Eksploderte

I en artikkel i The Guardian skriver Jody Thompson at hun vant lyset i en quiz på jobben, og bestemte seg for å teste det ut.

- Jeg bor i en liten toroms leilighet i London med partneren min, David, og våre to katter. Jeg elsker duftlys, og gjennom den siste runden på lockdown, har de varme flammene og duften gitt meg glede på kveldene, forklarer Thompson.

Hun trimmet veken slik instruksene beskrev, og satte det i en beholder. Duften var god. Kvelden dagen etter, var det tid for å teste ut det nye og omdiskuterte lyset. Men da hun tente stjernens lys, eksplodererte det.

- Et par minutter etter at jeg hadde tent lyset, eksploderte det. Flammene strakte seg en halvmeter ut av krukken, og biter av smeltet voks fløy rundt.

Thompson og samboeren turte ikke gå nær lyset, og ønsket heller ikke å slukke flammene med vann, da de var redde for at den smeltede voksen ville sprute overalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer