I AUSTRALIA: Sienna er for tiden i Australia for å promotere filmen "G.I. Joe The Rise Of The Cobra".  Foto: All Over Press
I AUSTRALIA: Sienna er for tiden i Australia for å promotere filmen "G.I. Joe The Rise Of The Cobra". Foto: All Over PressVis mer

Eksploderte på radioshow

Sienna Miller ble rasende da hun fikk spørsmål om elskeren Balthazar Getty...

SEHER.NO: Sienna Miller (27) har vært i hardt vær det siste året, etter at hennes forhold til den gifte skuespillerkollegaen Balthazar Getty (33) ble kjent.

Og selv om paret skal ha endt forholdet flere ganger, slutter ikke ryktene og spekulasjonene å florere.

For tiden befinner skuespillerinnen seg i Australia for å promotere sitt siste filmprosjekt "G.I. Joe The Rise Of The Cobra". Og da 27-åringen ble intervjuet på et direktesendt radioshow tirsdag, kom det svært tydelig frem at hun nå er møkk lei spørsmål om Getty-affæren.

Sienna ble rett og slett rasende, da Fox FMs kjente radiovert Adam Richard spurte henne om hvordan det gikk med Balthazar, og skjelte ut programlederen på showet, skriver The Sun.

- Piss off. Du er en tulling, var blant det skuespillerinnen sa til den svært forskrekkede programlederen.

- Seriøst, vi er her for å snakke om filmen. Vi er ikke her for å snakke om ham. Men ja, jeg kjenner ham og alt er bra, takk. For et scoop! Grattis! Du må jo føle deg veldig, veldig smart! raste Sienna videre.

Hør intervjuet her! (ekstern link)

Richard ble så forfjamset og overrasket over raseriutbruddet at han ikke visste helt hva han skulle si, men forsøkte å beklage seg overfor skuespillerinnen.

- Jeg mente ikke å tråkke på tærne dine, sier han, mens Sienna svarer "men det gjør du".

Skuespillerinnen skal nå ha gitt forbud om personlige spørsmål under intervjuer i forbindelse med filmen.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Selger luksusleiligheten