<strong>TOK ORDET:</strong> - Jeg fortalte ham at det var en uting å snakke dritt om en som ikke var til stede, og at jeg som storbonde har rett til å si ifra, sier «Farmen»-deltageren Kristin til Seher.no. Foto: TV 2
TOK ORDET: - Jeg fortalte ham at det var en uting å snakke dritt om en som ikke var til stede, og at jeg som storbonde har rett til å si ifra, sier «Farmen»-deltageren Kristin til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

Eksploderte da TV-kameraene var slått av

«Nå får det faen meg være nok», raste«Farmen»-deltageren.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I torsdagens «Farmen» fikk TV-seerne se at Ståle Bjørnvåg (40) tok oppgjør med denne ukas storbonde, Kristin Glück Evensen (31). Årsaken var at Kristin valgte Ståles kone, Siv, til førstekjempe i lørdagens tvekamp.

Det TV-seerne ikke får se, er at storbonden tar et voldsomt oppgjør med samme mann på et senere tidspunkt - et oppgjør som var mye sterkere enn det man fikk se i episoden torsdag.

- Jeg skulle ønske at TV-kameraene hadde vært der og fanget det opp, sier «Farmen»-Kristin til Seher.no.


Det var mens alle deltagerne var samlet rundt bordet at den 31 år gamle kvinnen klikket fullstendig. Realitydeltageren ville nemlig ikke finne seg i at Ståle satt og snakket dritt om den utstemte deltageren Bjørnar Skogstad (58), i det som ifølge Kristin var nærmest en monolog fra Ståles side.

- Jeg hadde et godt forhold til Bjørnar, selv om han jo er en sær fyr. Derfor slo jeg neven i bordet, reiste meg og sa «Nå får det faen meg være nok». Jeg fortalte ham at det var en uting å snakke dritt om en som ikke var til stede, og at jeg som storbonde har rett til å si ifra, forteller reality-deltageren.

Bjørnvåg ble spak da han ble møtt av konkurrentens utbrudd, og skal pent ha bedt storbonden om å ta det med ro. Det skulle han kanskje ikke ha gjort...

«Du ber ikke meg om å være i ro», kontret en en ilter Kristin tilbake.

Til Seher.no forteller Geilo-jenta om årsaken til utblåsningen.

- Dette var den siste kvelden i storbondeuken min, jeg var sliten og må si at jeg hadde en ganske kort lunte de siste dagene. Det ble rett og slett for mye for meg. Jeg ville vanligvis ikke ha reagert på en slik måte, og tenkte i ettertid at jeg ikke burde hisset meg sånn opp, mener hun.

Ifølge «Farmen»-deltageren var det så og si helt stille blant de andre på gården da bråket oppsto. Dagen etter var var Ståle og Kristin derimot venner igjen.

- Da spurte jeg ham om jeg kunne få en klem, og det skulle jeg selvfølgelig få. Hele situasjonen var bare et tydelig tegn på at jeg var sliten. Det er som sagt synd at ikke det blir vist på TV, men det er kanskje like greit at jeg ikke viser meg fra den siden på skjermen uansett, sier «hissigproppen» Kristin Glück Evensen til Seher.no.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble dypt deprimert etter TV 2-serie  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer