Eksploderer i sinne på Farmen

- Jeg var så sint at jeg engang ikke husker alt, forteller "Farmen"-deltageren til Seher.no.

BLE SINNA: - Ja, jeg havnet i klinsj med storbonden fordi jeg synes han var ufattelig lat, forteller Vibeke Tonning til Seher.no. Foto: TV 2
BLE SINNA: - Ja, jeg havnet i klinsj med storbonden fordi jeg synes han var ufattelig lat, forteller Vibeke Tonning til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I mars er det klart for nok en sesong av det populære TV 2-programmet "Farmen". Og allerede den første uka vil det bli nok av dramatikk og action for interesserte TV-seere.

Oslo-jenta Vibeke Tonning (26) er en av 14 deltagerne i årets "Farmen". Selv legger hun ikke skjul på at hun er en hissigpropp.

- Jeg har litt kort lunte noen ganger. Jeg har egentlig alltid vært sånn, og når man da blir dyttet litt på - med lite mat og at man er litt irritert i tillegg - da er det ikke veldig mye som skal ti, innrømmer hun.

Sammen med to av de andre deltagerne, Tone Gudrun Fjalestad (31) og Bente Skancke (22), er Vibeke med til Arena Spa/Alles Beauty i Telenor Arena i Bærum for å få litt kroppslig behandling etter slitet på gården på Tranøya, ytterst i Trondheimsfjorden.

Og 26-åringen legger ikke skjul på at hun var mildt sagt forbannet på storbonden allerede den første uka.

- Ja, jeg havnet i klinsj med storbonden fordi jeg synes han var ufattelig lat. Han gjorde ingenting, gikk og la seg og brukte hver dag på å stirre inn i peisen fordi det var så viktig å holde fyr i den. Jeg jobbet og jobbet for å få dette igang, og når han da går og legger seg midt i arbeidstiden - da smeller det fort, sier hun.

- Hvordan smalt det?

- Jeg møtte ham i døra, og da var han i ferd med å legge seg. Da fikk han høre meningen min. Jeg var så sint at jeg ikke engang husker alt hva jeg sa. Så sint var jeg. Jeg burde vel kanskje roet ned litt, erkjenner hun.

Storbonden reagerte på det Vibeke Tonning sa til ham. Men reaksjonen irriterte bare Oslo-jenta, som til daglig jobber som tømrer, enda mer.

- Han sa ingenting. Han sto bare å så på meg som om jeg var en idiot der jeg sto i bånn av trappa. Han gjorde jo det riktige, men han klarte å irritere på seg en gråstein til tider han der altså, forteller "Farmen"-deltager Vibeke Tonning til Seher.no.

"Farmen"-premieren er på TV 2 mandag kl 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Jentene flyktet fra Farmen-kollega

Se videointervjuet med Vibeke Tonning her og se bilder av alle deltakerne nederst:[obj:media:8382]FARMEN-DELTAGER: Sigurd Berger Foto: TV 2
FARMEN-DELTAGER: Erik Fønstelien. Foto: TV 2
FARMEN-DELTAGER: Stian Sannerud. Foto: TV 2
FARMEN-DELTAGER: Tor William Arvesen. Foto: TV 2
FARMEN-DELTAGER: Tone Gudrun Fjeldstad Foto: TV 2
FARMEN-DELTAGER: Simon Mengaaen. Foto: TV 2
TIL TOPPS?: Leif Birger Mækinen konkurrer mot stedatteren Silje. Foto: TV 2.
MØTER STEFAREN: Silje Trosten Johnsen satser på å samarbeide med stefaren i årets "Farmen". Foto: TV 2
FARMEN-DELTAGER: Karin Jonassen. Foto: TV 2
FARMEN-DELTAGER: Linn Hege Andersen. Foto: TV 2
FARMEN-DELTAGER: Lillian Lund Jonassen. Foto: TV 2
FARMEN-DELTAGER: Geir Kvammen. Foto: TV 2
FARMEN-DELTAGER: Bente Skancke. Foto: TV 2
FARMEN-DELTAGER: Vibeke Tonning. Foto: TV 2