Eksperter fraråder mot rekordslanking som Kardashian

Reality-kjendisen gikk ned 15 kilo på 14 dager.

JETSET: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West lever et hektisk liv, med mye farting fra kontinent til kontinent. Midt oppi det hele er reality-stjernen fast bestemt på å gå ned de overflødige babykiloene i rekordfart. Her er familien på tre fotografert på flyplassen i Los Angeles på vei til Australia i forrige uke. Foto: Stella Pictures
JETSET: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West lever et hektisk liv, med mye farting fra kontinent til kontinent. Midt oppi det hele er reality-stjernen fast bestemt på å gå ned de overflødige babykiloene i rekordfart. Her er familien på tre fotografert på flyplassen i Los Angeles på vei til Australia i forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (33) la på seg 24 kilo da hun gikk gravid med datteren North West. Hun ble født 15. juni i fjor.

Kanye Wests kone har gjort alt hun kan for å gå ned babykiloene, og i sommer viste hun fram sine smekre, nyslankede former under en badeferie i Mexico.

TYNNERE: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West fotografert i Australia denne uken.  Foto: REX/Mark Stewart / Newspix/All Over Press
TYNNERE: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West fotografert i Australia denne uken. Foto: REX/Mark Stewart / Newspix/All Over Press Vis mer

Kim og Kanye har denne uken besøkt Australia, og det var ikke til å unngå å legge merke til at ettbarnsmoren har slanket seg enda mer siden sommerferien.

- Det er ekstremt farlig

Nå advarer eksperter mot ekstremslankingen, og hevder overfor The National Enquirer at hun har gått ned 15 kilo på 14 dager:

- Hun lider av feilernæring. Å gå ned så mange kilo på så kort tid er ekstremt farlig, forteller slankeekspert Aaron Tabor til magasinet, ifølge RadarOnline.

Kardashian er avhengig av trening, og har den siste tiden skjerpet treningsrutinene - som blant annet består av boot camp-timer og svømming.

- For å gå ned så mye vekt på så kort tid kan pasienter ha benyttet seg av fettsuging, og bruker lavkalori-diett som skalkeskjul, og det kan vi ikke utelukke her, sier Tabor videre.

Øker faren for sykdommer

Orlando Magic-ernæringsekspert Tara Gidus hevder overfor The National Enquirer at Kim lider av feilernæring:

- Å miste så mange kilo så raskt gjør at Kim risikerer å miste muskelmasse og å bli dehydrert. Ekstremdietter svekker immunsystemet, og øker faren for sykdommer. Med andre ord: hun lider av feilernæring.

Kim og Kanye giftet seg på et slott i Firenze 24. mai, og paret ga hverandre sine ja foran en gigantisk blomstervegg omringet av familie og venner. Også datteren North (1) var med på feiringen som foregikk over flere dager.

Før bryllupet lå realitystjernen i hardtrening for å komme inn i brudekjolen.

LES OGSÅ: Avslører Tones svangerskapstriks

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer