Heidi Montag:

Ekspert reagerer: - Aldri hørt om

Heidi Montag tyr til uvanlige metoder for å bli gravid.

SJOKKERER: Heidi Montag har tatt svært uvanlige valg for å prøve å bli gravid. Foto: Snorlax/MEGA/NTB
SJOKKERER: Heidi Montag har tatt svært uvanlige valg for å prøve å bli gravid. Foto: Snorlax/MEGA/NTB Vis mer
Publisert

«The Hills»-stjerna Heidi Montag har (35) tidligere skapt overskrifter verden over på grunn av sine plastiske operasjoner.

Hun skal på en dag ha gjennomført hele ti plastiske operasjoner, som innebar korrigering av blant annet haka, nesa, hoftene, øyenbrynene, ryggen og brystene.

Nå er det imidlertid noe helt annet 35-åringen vekker oppsikt med.

Spiste rått dyreorgan

Torsdag ble Montag observert og fotografert da hun var på farten i Los Angeles. Det hun holdt i hånden har fått flere til å sperre opp øynene.

Hun bærer nemlig med seg en plastpose som man tydelig kan se inneholder blod. Blodet kommer imidlertid fra et rått bisonhjerte, som superstjernen rett og slett går rundt og spiser på. Det skriver People.

- Jeg elsker å prøve nye ting. Jeg har alltid vært veldig interessert i ulike typer dietter, har Montag uttalt til magasinet.

Hun la også til at hun er svært opptatt av antropologi, spesielt måten mennesker er «ment til å spise på».

- Prøvd å bli gravid

Montag har siden 2008 vært gift med ektemannen Spencer Pratt, og i 2017 fikk de sitt første barn sammen, sønnen Gunner Stone. Nå ønsker de å gi sønnen et søsken. Nå håper hun carnivore-dietten, en diett hvor man bare spiser animalske proteiner og fett, kan hjelpe henne å bli gravid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.