Heidi Montag:

Ekspert reagerer: - Aldri hørt om

Heidi Montag tyr til uvanlige metoder for å bli gravid.

SJOKKERER: Heidi Montag har tatt svært uvanlige valg for å prøve å bli gravid. Foto: Snorlax/MEGA/NTB
SJOKKERER: Heidi Montag har tatt svært uvanlige valg for å prøve å bli gravid. Foto: Snorlax/MEGA/NTB Vis mer
Publisert

«The Hills»-stjerna Heidi Montag har (35) tidligere skapt overskrifter verden over på grunn av sine plastiske operasjoner.

Hun skal på en dag ha gjennomført hele ti plastiske operasjoner, som innebar korrigering av blant annet haka, nesa, hoftene, øyenbrynene, ryggen og brystene.

Nå er det imidlertid noe helt annet 35-åringen vekker oppsikt med.

Spiste rått dyreorgan

Torsdag ble Montag observert og fotografert da hun var på farten i Los Angeles. Det hun holdt i hånden har fått flere til å sperre opp øynene.

Hun bærer nemlig med seg en plastpose som man tydelig kan se inneholder blod. Blodet kommer imidlertid fra et rått bisonhjerte, som superstjernen rett og slett går rundt og spiser på. Det skriver People.

- Jeg elsker å prøve nye ting. Jeg har alltid vært veldig interessert i ulike typer dietter, har Montag uttalt til magasinet.

Hun la også til at hun er svært opptatt av antropologi, spesielt måten mennesker er «ment til å spise på».

DYREORGANER: Heidi Montag observert på gata. Det vites ikke om hun stilte opp for fotografene. Foto: Snorlax/MEGA/NTB
DYREORGANER: Heidi Montag observert på gata. Det vites ikke om hun stilte opp for fotografene. Foto: Snorlax/MEGA/NTB Vis mer

- Prøvd å bli gravid

Montag har siden 2008 vært gift med ektemannen Spencer Pratt, og i 2017 fikk de sitt første barn sammen, sønnen Gunner Stone. Nå ønsker de å gi sønnen et søsken. Nå håper hun carnivore-dietten, en diett hvor man bare spiser animalske proteiner og fett, kan hjelpe henne å bli gravid.

- Jeg tenkte jeg skulle teste det. Jeg har prøvd å bli gravid i over et og et halvt år, og jeg er villig til å prøve forskjellige ting. Det er en god kilde til næringsstoffer, og jeg har følt meg veldig bra under denne dietten. Jeg har hatt mye mer energi, klarhet, økt libido (latinsk for sexlyst journ.anm.) og generell forbedring av kroniske smerter.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

«The Hills»-stjernen erkjente imidlertid at det alltid er risiko ved å spise rått kjøtt, som det også er ved å spise rå sushi.

- Jeg bare liker veldig godt å spise sushi-liknende organer, forklarte hun.

- Anbefaler det ikke

Fertilitetslege ved Aleris, Caroline Becker, sier til Se og Hør at hun ikke kjenner til noe studie som bekrefter at carnivore-dietten øker fertiliteten.

- Jeg anbefaler ingen av mine pasienter å bruke carnivore-dietten og det er ingen studie som jeg kjenner som har vist en forbedret fertilitetspotensialet av en slik diett, sier hun, og fortsetter:

- Mange studier har vist at sunt kosthold kan øke fertiliteten, som er en naturlig konsekvens av at man blir friskere av å spise sunt. Internasjonale anbefalinger er å redusere sukker, inntak av mettet fett, salt og ferdigmat.

DRITSKUMMELT: Cecilie Kåss Furuseth avsørte 30 desember at hun hadde blitt mor til en liten gutt. Nå har hun vært på «P3morgen» og snakket om fødselen. Video: NRK Vis mer

Videre forklarer hun at anbefalt mat er mye grønnsaker, frukt og bær, magre meieriprodukter, fisk, magert kjøtt, samt bønner, nøtter, linser og fullkornprodukter.

- Reduksjon av alkoholinntak og å drikke rikelig med vann i stedet er bra for kroppen. Alle som ønsker å bli gravide anbefales å ta folsyre daglig, fortsetter hun.

- Hva tenker du om den ovennevnte dietten?

- Et slikt ensidig kosthold kan ha bivirkninger som fordøyelsesproblemer, hypoproteinemi (proteinmangel), mangel av vitaminer og mineralstoffer og kvalme og slapphet, svarer Becker.

Hun påpeker at i tillegg til sunt kosthold, kan regelmessig fysisk aktivitet og reduksjon av stress øke sjansen til å bli gravid.

- Men ofte kan det være mer kompliserte problemstillinger og da kan prøverørsbehandling være en god løsningen for å oppfylle drømmen om å bli gravid, sier hun.

LES OGSÅ: - Mye mer intimt med jenter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer