Brad Pitt og Jennifer Aniston:

Eksparet vekker oppsikt

Brad Pitt og Jennifer Aniston gikk hver til sitt

STJERNEPAR: Brad Pitt og Jennifer Aniston var i sin tid et av verdens mest populære par. Foto: Patrick Gardin/AP/NTB
STJERNEPAR: Brad Pitt og Jennifer Aniston var i sin tid et av verdens mest populære par. Foto: Patrick Gardin/AP/NTB Vis mer
Publisert

Kjærlighetshistorien mellom eksparet Brad Pitt (59) og Jennifer Aniston (54) er trolig en endeløs saga - i hvert fall ifølge fansen. Duoen giftet seg i 2000, men skilte lag fem år senere.

Likevel har fansen tviholdt på håpet om at de en dag skal finne tilbake til hverandre. De siste åra har de også fyrt opp under en rekke spekulasjoner, og har blant annet blitt avbildet sammen på prisutdelinger og spilt mot hverandre i en gjennomlesing av «Fast Times at Ridgemont High».

Bare kort tid før eksparet slapp bomba om at de skulle skilles, uttalte Aniston at hun gjerne ville stifte familie med Pitt. Men det skjedde altså aldri.

Nytt «portrett»

Likevel har det nok vært mange som har sett for seg hvordan barna deres hadde sett ut, dersom stjerneparet faktisk hadde fått barn sammen.

Det har også Jeremy Pomeroy, som har over 20 000 følgere på Instagram. Den siste tiden har han fått enorm oppmerksomhet på profilen sin for bilder han har delt av kjendiser.

Pomeroy skaper familieportretter av ekspar, hvor man også ser hvordan barna deres kunne ha sett ut dersom de faktisk ble foreldre sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer