Jason Sudeikis og Olivia Wilde:

Eksparet svarer på bisarre anklager

En tidligere barnepike er ikke nådig i sine anklager mot eksparet.

PÅSTANDER: En tidligere barnepike legger ikke to fingre mellom når hun deler angivelige historier om eksparet. Foto: Broadimage/REX/NTB
PÅSTANDER: En tidligere barnepike legger ikke to fingre mellom når hun deler angivelige historier om eksparet. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

I november 2020 kom nyheten om at stjerneparet Olivia Wilde (38) og Jason Sudeikis (47) hadde brutt forlovelsen. Sammen har de barna Otis Alexander (8) og Daisy Josephine (6).

Bruddet ble kjent omtrent ti måneder før 38-åringen begynte å date den nåværende kjæresten, artist Harry Styles (28).

Det har vært mange skriverier om bruddet - og spesielt i tiden etter - og nå fyrer en tidligere barnepike oppunder en rekke spekulasjoner. Hun hevder nemlig at det skal ha skjedd flere oppsiktsvekkende hendelser i relasjonen, ifølge Aftonbladet.

SPYTT: Regissør Olivia Wilde åpnet opp om «spytte-gate» mellom Harry Styles og Chris Pine. The Late Show with Stephen Colbert kan ses på Pluto TV. Video: Pluto TV Vis mer

- Han gråt og gråt

Det er i et intervju med Daily Mail at den tidligere barnepiken forteller at eksparet snakket om å gifte seg så sent som i oktober 2020, bare en knapp måned før de gikk hver til sitt. Det var også bare noen uker etter at Wilde hadde begynt innspillingen av «Don't Worry Darling», som Styles er med i.

Det har lenge versert rykter om at Wilde og Styles innledet et forhold før førstnevnte og Sudeikis brøt forlovelsen. Nå forteller barnepiken, som er anonym, at 47-åringen skal ha tatt forloveden på fersken før det ble slutt.

Det hevder barnepiken at han skal ha gjort gjennom å lese flørtende meldinger på en Apple Watch.

- Han var helt fra seg og gråt. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Han bare gråt og gråt, og sa at han skulle få henne tilbake og at han elsket henne, sier barnepiken til Daily Mail.

UENIGE: Shia LaBeouf og Olivia Wilde har ulike meninger om hvorfor førstnevnte ikke lenger er med i Wilde sin film «Don’t Worry Darling». Wilde har tidligere hevdet at hun sparket LaBeouf fra filmen. Video: Instagram/@problematicfame Vis mer

Wilde har for øvrig tidligere avkreftet ryktene om at hun og Styles hadde en affære.

- Den idiotiske ideen om at jeg forlot Jason for Harry er ikke sann. Forholdet vårt var over lenge før jeg møtte Harry, sa hun til Vanity Fair i september.

- La seg under en bil

Bare dager senere hevder barnepiken at Sudeikis skal ha blitt rasende på forloveden, da hun skal ha «laget en salat til Styles» i parets hjem.

Deretter hevdes det at han skal ha kjeftet på Wilde, for så å legge seg under bilen hennes for å stoppe henne fra å kjøre avgårde.

EKSER: Jason Sudeikis og Olivia Wilde gikk fra hverandre for snart to år siden. Her avbildet i 2019. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP/NTB
EKSER: Jason Sudeikis og Olivia Wilde gikk fra hverandre for snart to år siden. Her avbildet i 2019. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP/NTB Vis mer

- Han gikk tilbake inn i huset, det var frem og tilbake. Han sa han gjorde det med vilje for at hun skulle være sen til å møte Harry.

Ifølge barnepiken fikk hun sparken av Sudeikis i februar 2021, fordi han skal ha vært opprørt over at hun sendte en melding til Wilde. På det tidpunktet hevdes det at han var beruset.

DOKUMENTAR: I 2021 ble skuespilleren Armie Hammer, kjent for sin rolle i «Call me by your name», blant annet anklaget for å være kannibal og for å ha drukket blodet til kvinner han har vært med. Nå slipper Discovery+ en dokumentar der to av kvinnene han har vært med snakker ut. Vis mer

Svarer på anklagene

Den tidligere barnepikens anklager har spredt seg vidt internasjonalt det siste døgnet. Dermed tok det heller ikke lang tid før eksparet uttalte seg om påstandene - som de tar sterk avstand fra.

«Som foreldre er det utrolig opprørende å høre at en tidligere barnepike for de små barna våre skulle velge å komme med slike falske og uanstendige påstander om oss offentlig», skriver de i en uttalelse, ifølge CNN.

«Hennes nå 18 måneder lange kampanje for å trakassere oss, nære venner og kollegaer har dessverre nådd sin topp. Vi kommer til å fortsette å fokusere på å oppdra og beskytte barna våre, med et oppriktig håp om at hun vil la familien vår være i fred», står det videre.

LES OGSÅ: Refses for graviditet: - Er ikke du 50 år?!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer