Scott Disick og Sofia Richie:

Eksparet sjokkerer etter bruddet

Feiret 4. juli-helgen sammen en drøy måned etter at de gikk hver til sitt.

SAMMEN IGJEN?: Realityprofil Scott Disick og modell Sofia Richie ble sett gående sammen i Malibu på USAs nasjonaldag, ikke lange stunden etter bruddet. Foto: Mega / NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN?: Realityprofil Scott Disick og modell Sofia Richie ble sett gående sammen i Malibu på USAs nasjonaldag, ikke lange stunden etter bruddet. Foto: Mega / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For litt over én måned siden kom nyheten om at «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen Scott Disick (37) og modellen Sofia Richie (21) hadde slått opp etter nesten tre år sammen.

Paret skal ha bestemt seg for å ta en pause i forholdet etter at Disick sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk i Colorado for å jobbe med traumene knyttet til foreldrenes død og hans mentale helse. Pausen skal imidlertid ha blitt til et permanent brudd.

Stjernene kommenterte ikke bruddet offentlig, og det var heller ikke kjent hvem som tok den tunge beslutningen, ifølge Us Weekly.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Har blitt sett sammen igjen

Men nå får ryktemølla fart på seg. Flere har nemlig sperret opp øynene etter at Disick og Richie ble observert sammen igjen i helgen. Flere internasjonale medier, blant andre Daily Mail og Us Weekly, melder om at eksparet ble sett sammen i Malibu, California, på USAs nasjonaldag.

De skal ha spist lunsj sammen på restauranten Nobu og tatt en spasertur på stranda.

En kilde til E! News forteller at datteren til Lionel Richie (71) skal ha ønsket å møte eksen, og det samme skal Disick ha gjort.

- Scott hadde svært lyst til å møte henne denne helgen. Han uttrykte at han virkelig ønsket å se Sofia og begge to hadde savnet hverandre, forteller kilden til nettstedet, og legger til:

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

- De er ikke sammen, men de har snakket om å date hverandre igjen. Sofia vil ta det rolig og ønsker å sørge for at Scott har det bra. Hun har uttrykt at hun har savnet barna og at det var godt å se at Scott er på et bra sted akkurat nå.

Ingen av de to stjernene har foreløpig kommentert statusen for forholdet.

OBSERVERT SAMMEN: Eksparet ble sett sammen i Malibu på USAs nasjonaldag. Her er de fotografert i februar, noen måneder før bruddet. Foto: NTB Scanpix
OBSERVERT SAMMEN: Eksparet ble sett sammen i Malibu på USAs nasjonaldag. Her er de fotografert i februar, noen måneder før bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skal nevnes at eksparet har hatt jevnlig kontakt i etterkant av bruddet. Richie skal ha gitt Disick tid for seg selv, men skal også ha sett til ham jevnlig.

På mandag publiserte Richie et bilde av seg selv iført en genser fra Disicks klesmerke Talentless. Ekskjæresten ga bildet en «like», mens Talentless-bedriftskontoen kommenterte under bildet med en flamme-emoji.

View this post on Instagram

Hoodies at the beach🤷🏼‍♀️

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Fått stor støtte av eksen

Disick, som tidligere har vært sammen med Kourtney Kardashian (41), begynte å date Richie i 2017. Forholdet skal ha vært alt annet enn feilfritt, og det er ikke første gang det har tatt slutt.

I 2018 skal Disick nemlig ha vært utro mot 21-åringen. Men de fant tilbake til hverandre like etterpå.

Før forholdet mellom de to stjernene, var Disick i et forhold med ovennevnte Kardashian i ni år. De fikk barna Mason (10), Penelope (7) og Reign (5) sammen.

Video: Splash News Vis mer

37-åringen er heller ikke fremmed for festing, rehab og unge modeller. I løpet av årene han var sammen med Kourtney fikk seerne bevitne parets opp- og nedturer i «Keeping Up with the Kardashians», som ofte bunnet i hans utsvevende livsstil.

I forholdet med Richie skal han imidlertid ha roet seg litt ned. Som nevnt har 21-åringen vært en stor støttespiller for realityprofilen både i forkant og i etterkant av bruddet.

View this post on Instagram

Last night 🌹

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

- De har begge gått gjennom mye sammen, og Sofia har sett Scott gå gjennom veldig tøffe tider med sin mentale helse opp gjennom årene. Hun var veldig stolt av at han gikk med på å søke hjelp og har gjort det klart for ham at hun vil være her for ham gjennom hele prosessen, fortalte en kilde til E! News.

Realityprofilen valgte imidlertid å avbryte behandlingen etter at et bilde av ham fra innsiden av behandlingssenteret ble lekket, ifølge People.

Lionel Richie og datteren Sofia Richie blir forfulgt av paparazzier langs gatene, og når pappa Lionel Richie får spørsmål om kjæresten til datteren, begynner Sofia og løpe. Video licensed from NTB Scanpix / Splash DV Vis mer

- Vi er skremt over denne ekstreme overkjøringen av personvernet, og planlegger å umiddelbart gå rettens vei, sa 37-åringens advokat til People i mai.

LES OGSÅ: Hun ga ham et ultimatum

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer