Jennifer Garner og Ben Affleck:

Eksparet ble gjenforent - igjen

Jennifer og Ben tilbringer stadig vekk tid sammen.

KVALITETSTID: Jennifer Garner og Ben Affleck tilbringer stadig tid med hverandre og deres felles barn. Foto: NTB Scanpix
KVALITETSTID: Jennifer Garner og Ben Affleck tilbringer stadig tid med hverandre og deres felles barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Jennifer Garner (45) og Ben Affleck (45) overrasket en hel verden i 2015, da de annonserte at de skulle skille lag etter ti år som mann og kone, og i fjor fullførte de skilsmissen.

Siden den gang har paret stadig tilbrakt mye tid sammen, og til tross for at Ben på sin side har funnet lykken med TV-produsenten Lindsay Shookus (37), er ikke de to eksene redde for å bli observert sammen.

Jennifer og Ben har barna Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6), og de så alle fem svært lykkelig ut da de var sammen i helgen.

KAFFE: Eksparet holdt samtalen gående over en kopp kaffe i helgen. Foto: NTB Scanpix
KAFFE: Eksparet holdt samtalen gående over en kopp kaffe i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PAPPAJENTER: Ben sammen med døtrene Seraphina og Violet. Foto: NTB Scanpix
PAPPAJENTER: Ben sammen med døtrene Seraphina og Violet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eksparet så heller ikke ut til å være redde for nærkontakt og ble fotografert mens de sto tett inntil hverandre. Nok en gang var det tydelig at de to har klart å bevare vennskapet gjennom skilsmisseprosessen.

Da de tok med barna ut for å spise is i oktober, benyttet nemlig Ben også anledningen til å ta kjærlig på ekskona, opp til flere ganger.

Vennskapet mellom Ben og Jennifer skal være så godt, at kilder nær dem hevdet i desember at førstnevnte ville forlate sin nye kjæreste for å vinne tilbake ekskona.

- Ben har bedt Jennifer om å gi ekteskapet en ny sjanse, men hun nekter å love noe før han har bevist at han har fått orden på livet sitt igjen, skal en kilde ha uttalt, ifølge Radar Online.

En annen kilde skal ha sagt til samme nettsted at Jennifer var åpen for forslaget.

- Jennifer kan ta Ben tilbake, men hun trenger bevis først.

HENTET SAMMEN: Ben og Jennifer hentet deres tre barn sammen på skolen tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
HENTET SAMMEN: Ben og Jennifer hentet deres tre barn sammen på skolen tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bekreftet bruddet

Flere ganger forsøkte Jennifer og Ben å redde ekteskapet, før de kom til enighet om å skilles. Jennifer skal blant annet ha fått Ben til å gå med på en egen privat rehabilitering, men ekteskapet sto ikke til å redde.

Allerede i 2015 kom nyheten om at 44-åringen og hans daværende kone, Jennifer Garner skulle gå fra hverandre, men først i fjor fullførte duoen skilsmissen.

Bruddet bekreftet «Batman»-stjernen og Jennifer selv dagen etter deres 10 års bryllupsdag.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen».

HETE FØLELSER: Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i «Daredevil», filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix
HETE FØLELSER: Ben Afflcek spilte Matt Murdock og Jennifer Garner spilte Elektra Natchios i «Daredevil», filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

flyttet ut

I hele to år prøvde duoen å redde forholdet, men i april i fjor ble det spikeren i kista for paret da de signerte skilsmissepapirene.

Barna ble hos Jennifer og Ben flyttet ut, men ifølge People flyttet han ikke langt.

- De vil være sikre på at barna har det bra. Han flytter veldig nært, og det er som de alltid har sagt: barna er det viktigste oppi alt, uttalte en kilde nær familien, og la til:

- Én ting er de enige om - barna skal bo i barndomshjemmet sitt. Jennifer og Ben vil fokusere på å gjøre dette så lett for barna som mulig, og hva som er best for dem.

Fikk internett til å koke

Internett henger seg opp i så mangt, og da Jennifer deltok på Oscar-utdelingen tidligere denne måneden, fikk hun mye oppmerksomhet.

Det var på tampen av utdelingen, da «The Shape of Water» vant pris for beste film, at Garner sørget for å levere materiale til en «meme», eller «mem» på norsk - en visuell vits som varieres i ulike digitale sammenhenger.

Time var blant dem som beskrev de drøye fem sekundene:

- Først klappet den tidligere «Alias»-stjerna som alle andre, men så var det som om hun plutselig kom på noe viktig. Det så ut som verden raste litt, og aldri ville bli den samme. Hun snek inn en bitteliten, egen kortfilm midt i Oscar-tåka, rett og slett, skrev magasinet.

Det skiftende ansiktsuttrykket har senere fått internett til å stille spørsmålet: «Hva innså Jennifer Garner her?»

«Når du innser at det er mandag og ikke søndag», skrev en Twitter-bruker, mens en annen spekulerte på om Garner akkurat innså at skuespiller Michael Keaton (66) er bedre i rollen som Batman enn eksmannen Ben Affleck. Keaton og Affleck dukket opp i tegneseriefigurens drakt henholdsvis i 1989 og 2016.

Skuespilleren registrerte selv oppstyret i sosiale medier, og i etterkant delte hun selv tre forslag på Instagrams historiefunksjon, pakket inn i en god porsjon humor.

​LES OGSÅ: Nå snakker hun ut om kritikken