Eksotiske charternyheter

Charter er ikke som før. Neste vinter blir den mest eksotiske chartersesongen noensinne.

GLITRENDE HAV: Det er ikke tull! Havet ser virkelig slik ut på Maldivene, og på Mauritius er det like fint. Mer romantiske steder skal du lete lenge etter. Foto: Ving
GLITRENDE HAV: Det er ikke tull! Havet ser virkelig slik ut på Maldivene, og på Mauritius er det like fint. Mer romantiske steder skal du lete lenge etter. Foto: Ving Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets nye vinterkataloger gjør drømmene våre mer oppnåelige enn noen gang. Det er først og fremst om vinteren vi lengter etter de mest eksotiske reisene, og trenden er at vi legger de lengste ferieturene nettopp til denne årstiden.


Aldri har vi hatt flere spennende nyheter å glede oss til enn i år. Hvem har vel kunnet forestille seg charterferier i Venezuelas jungel eller til sydhavsparadiset Maldivene? For få år siden ville dette vært helt utenkelig.


Kinesernes "eget Mallorca", Hainan, kan også bli et artig skue, eller hva med Kambodsjas skjulte strandperler? Rio de Janeiro, en av verdens vakreste byer, er også blitt charterdestinasjon i kombinasjon med eksotiske Porto de Galinhas. Charterturismen er så visst ikke som før.


I artiklene til høyre på siden kan du lese alt om vinterens mest eksotiske charternyheter.
Sjekk charterselskapenes hjemmesider for mer informasjon om reisemål og priser.

Star Tour: www.startour.no
Ving: www.ving.no
Saga Solreiser: www.saga.solreiser.no
Apollo: www.apollo.no
Solia: www.solia.no


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer