Eksotisk og magisk

Sol og sommer året rundt. Ikke rart meksikanske ferieparadis lokker oss nordmenn.

GAMMEL STORHET: Ruinene av Tulum er verdt et besøk. Mayaene levde her mellom år 700 og 900.
GAMMEL STORHET: Ruinene av Tulum er verdt et besøk. Mayaene levde her mellom år 700 og 900. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

No vil æ færra te Mexico, synger Lynni Treekrem, og stadig flere nordmenn følger den sjarmerende sangfuglens eksempel. Mexico har lenge vært et yndet reisemål for små operatører som Wikstrøm og Kilroy, men er nå blitt så ettertraktet at både Apollo og Star Tour har direkteflyginger hit hele året.


- Jeg må til Mexico minst en gang i året, og slik har det vært de siste ti årene, sier det populære sportsankeret Susann Michaelsen (32), som vi møter på en kritthvit meksikansk strand. Hun har falt pladask for landets fargerike sjarm og forstår godt at nordmenn trives med varmen og sjarmen i Playa del Carmen og de andre feriestedene på Riviera Maya.


Riviera Maya byr på en fin blanding av strålende solskinn, eksotisk mayakultur, herlige strender, vakker natur, dykking i verdensklasse, spennende fornøyelsesparker, golf og all slags vannsport. Det er et reisemål som passer for hele familien. Riviera Maya strekker seg fra Cancún, der charterflyene lander, og sørover til Tulúm, cirka to timer unna med bil. På veien ligger mange hyggelige feriebyer og milevis med kritthvite strender og et innbydende, turkis hav...


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer