Jason Alexander:

Eksmannen vil ha Britney tilbake

Britney Spears første ekteskap varte bare i 55 timer. Likevel vil eksmannen gi forholdet et nytt forsøk.

ØNSKER BRITNEY TILBAKE: Jason Alexander, Britney Spears' eksmann, ønsker å gi forholdet en ny sjanse. Foto: NTB Scanpix
ØNSKER BRITNEY TILBAKE: Jason Alexander, Britney Spears' eksmann, ønsker å gi forholdet en ny sjanse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Britney Spears (38) bare var 22 år gammel, giftet hun seg for første gang. Hennes utkårede var jevngamle Jason Alexander (38), en venn fra barndommen.

Ekteskapet skulle imidlertid bli et av Hollywoods korteste - etter bare 55 timer var det hele annullert.

I annulleringen het det blant annet at Britney «ikke forsto handlingene sine, i en slik grad at hun ikke kunne samtykke til ekteskapet.»

- Vi fikk aldri en sjanse

Til tross for det korte ekteskapet, har ikke Alexander glemt sin tidligere kone. Han ble nemlig sett utenfor retten under en #FreeBritney-protest tidligere denne uken, hvor han blant annet ble intervjuet av Us Weekly.

Der gjør han det tydelig at han ønsker en plass i livet til popstjernen. På spørsmål fra magasinet om han ønsker at de to skal finne tilbake til hverandre, svarer han:

- Å ja, definitivt. Hvis de hadde gitt oss en ærlig sjanse, ikke sant? Og hvis hun virkelig ville det. Jeg hadde gitt det et forsøk.

BEKYMRET: Fansen er bekymret for Britney Spears, og nå har hashtaggen #FreeBritney spredt seg rundt på TikTok. Vis mer

Spears har den siste tiden vært gjenstand for mange overskrifter, ettersom hun ønsker å få farens vergemål, som hun har vært under siden 2008, flyttet til noen andre.

- Jeg hadde elsket å være tilbake i livet hennes på en eller annen måte, men dette vergemålet sørger for at det ikke skjer. Vi fikk aldri en sjanse til å begynne med. Hvis det fortsatt er følelser der, kanskje vi ser hvor det går hen - men det er opp til henne, sier han.

VIL TILBAKE I POPSTJERNENS LIV: Britney Spears eksmann, Jason Alexander, legger ikke skjul på at han ønsker å komme tilbake i livet til popstjernen. Her avbildet i 2005. Foto: NTB Scanpix
VIL TILBAKE I POPSTJERNENS LIV: Britney Spears eksmann, Jason Alexander, legger ikke skjul på at han ønsker å komme tilbake i livet til popstjernen. Her avbildet i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Alexander har også hevdet at annulleringen av ekteskapet fra 2004 var en konspirasjon fra Spears' advokater. Han sier ifølge Entertainment Tonight at han ble fortalt at dersom han signerte separasjonspapirene den gangen, skulle han få et ordentlig bryllup med barndomsvennen.

Det ble, som kjent, aldri tilfelle.

Nederlag i retten

Torsdag ble det klart at 38-åringen ikke fikk medhold i retten, og at vergemålet forblir uendret til februar 2021.

I lang tid har fansen hennes protestert på hennes vegne, og emneknaggen #FreeBritney har florert i sosiale medier. Også eksmannen ønsker rettferdighet for popsensasjonen.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg ønsker å se Britney få det hun fortjener. Og fra personlige samtaler vi har hatt, vil hun åpenbart ikke være under vergemålet, og det påvirker livet hennes negativt den dag i dag, sier Alexander.

At de to finner tilbake til hverandre igjen har imidlertid sine utfordringer. Nemlig at Spears allerede er i et forhold - med Sam Asghari (26). De bekreftet forholdet i 2017.

Alexander påpeker imidlertid over for Us Weekly at han ikke har sett Asghari under protesten.

FORHOLD: Britney Spears og Sam Asghari har holdt sammen i snart fire år. Foto: NTB scanpix
FORHOLD: Britney Spears og Sam Asghari har holdt sammen i snart fire år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Spears og hennes tolv år yngre kjæreste spilte mot hverandre i Spears' musikkvideo «Slumber Party», som skal ha vært der paret møttes.

Kort tid etter at Spears og Alexander både giftet seg og fikk ekteskapet annullert, giftet hun seg på nytt.

Popstjernen og danseren Kevin Federline (42) var gift i tre år, før de skilte seg i 2007. Sammen fikk de to barn - sønnene Sean (14) og Jayden James Federline (13).

LES OGSÅ: - Det sårer virkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer