Eksmannen sto fram som alkoholiker

- Jeg er glad for at han har fått hjelp, sier TV-personlighet Hedda Kise.

AKTUELL:  Hedda Kise er aktuell som programleder for «Sporty: Gjør livet lettere», der hun følger deltakerne, som ønsker å få et bedre liv, i 10 uker.
AKTUELL: Hedda Kise er aktuell som programleder for «Sporty: Gjør livet lettere», der hun følger deltakerne, som ønsker å få et bedre liv, i 10 uker. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I høst sto TV 2-programleder Hedda Kises (40) eksmann Lars Kittilsen (44) fram som alkoholiker i en leder som sto på trykk i avisen Varden - som han selv er redaktør for:

«Jeg pleier ikke å være privat og personlig, men denne lørdagen gjør jeg et unntak. Noen ganger er saken viktigere enn egne prinsipper. Jeg ønsker å være åpen og ærlig for å øke bevisstheten, og for å gi andre håp om et annet liv. Det er alltid en risiko ved å fortelle noe offentlig, men jeg håper å bidra til å avstigmatisere synet på en alkoholiker» (utdrag).

NY KJÆRESTE: Hedda Kise viste fram sin nye kjæreste gründer Stein Jacobsen under en smykkelansering på Bar Tjuvholmen i sommer. Foto: FameFlynet Norway
NY KJÆRESTE: Hedda Kise viste fram sin nye kjæreste gründer Stein Jacobsen under en smykkelansering på Bar Tjuvholmen i sommer. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Kise og Kittilsen var gift fra 1998 til 2010, og har fire døtre sammen. Den blide programlederen har nå aleneansvar for barna.

- Jeg er glad for at han har fått hjelp. Det var tøft for både Lars, barna, meg og resten av familien. Det er alt jeg vil si om det, sier hun i et intervju med Dagbladet.

I 2007 fikk Hedda påvist hjernesvulst, men den tøffe og sporty 40-åringen har kjempet seg gjennom sykdommen.

Rundt juletider i fjor ble det kjent at Hedda hadde funnet lykken på ny med Harstad-mannen og gründer Stein Jacobsen.

- Jeg trodde aldri jeg skulle forelske meg igjen, at det ville kreve alt for mye å havne der igjen, men vi var i et venneselskap og han kom og spurte om jeg ville ta en kopp kaffe på et kunstgalleri dagen etter. Og jeg var solgt. Det var vel kombinasjonen av kunst og at han var så frampå, har hun fortalt i et tidligere intervju med Dagbladet.

«Sporty: Gjør livet lettere» sendes på TV 2 søndag kveld klokken 19.00!

LES OGSÅ: Får ekteskapstilbud på Facebook

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer