FAMILIEDRAMA: I sin nye bok «Unbearable Lightness: A Story of Loss and Gain» snakker skuespillerinnen Portia de Rossi ut om hvordan eksmannen stjal brorens kone, samt spiseforstyrrelsene hun tidligere slet med. Her er hun avbildet i forbindelse med et f Foto: All Over Press
FAMILIEDRAMA: I sin nye bok «Unbearable Lightness: A Story of Loss and Gain» snakker skuespillerinnen Portia de Rossi ut om hvordan eksmannen stjal brorens kone, samt spiseforstyrrelsene hun tidligere slet med. Her er hun avbildet i forbindelse med et f Foto: All Over Press Vis mer

Eksmannen stjal kona til broren

- Vi burde skjønt at et eller annet var på gang.

Publisert
SEHER.NO: Før tidligere «Ally McBeal»-stjerne Portia de Rossi (37) fant lykken med talkshowdronningen Ellen DeGeneres (52), var hun gift med en mann.

Eksmannen, Mel Metcalfe, forsvant imidlertid ikke ut av den australske skuespillerinnens liv etter skilsmissen i 1999. Kort tid etter bruddet fant nemlig dokumentarfilmskaperen «lykken» med kona til broren til de Rossi, skriver The Huffington Post.

Det er i sin nye bok «Unbearable Lightness: A Story of Loss and Gain» at de Rossi, som senere har avslørt at hun giftet seg med Metcalfe kun for å få green card i USA, snakker ut om det oppsiktsvekkende familiedramaet. 

Ifølge skuespillerinnen «stjal» nemlig Metcalfe brorens kone rett under nesen på ham.

- Da ektemannen min forlot meg, flyttet broren min inn hos meg. Eksmannen min stakk av med kona hans, så vi holdt hverandre selskap, er blant det de Rossi skriver i boken. 

- Broren min hadde giftet seg med kjæresten, Renee, rett før de forlot Australia, og de to nygifte flyttet inn i en leilighet i det samme Melrose Place-inspirerte bygget hvor Mel og jeg bodde.

I ettertid innrømmer de Rossi at hun burde innsett hva som var i ferd med å skje. 

- Det faktum at Renee stadig hadde på seg minimalt blondeundertøy som var svært synlig under hennes altfor store klesplagg burde fått broren min og jeg til å skjønne at et eller annet var på gang. Men da Mel forlot meg og Renee plutselig saboterte ekteskapet til broren min for å være sammen med ham, kunne ingen av oss tro det, skriver hun videre.

Samtidig som familiedramaet utspant seg slet de Rossi med følelsene rundt sin egen legning, og at hun muligens kunne være lesbisk.

Ifølge skuespillerinnen, som tidligere har snakket åpenhjertig ut om sine spiseproblemer, var det først etter skilsmissen i 1999 at hun innså at hun foretrakk kvinner framfor menn.

I 2000 innledet hun sin første kvinnelige romanse, med sangerinnen Francesca Gregorini, datter av skuespillerinnen Barbara Bach og stedatter av Beatles-stjernen Ringo Starr. Hun har i ettertid uttalt at flesteparten av «Ally McBeal»-kollegene ikke ante at hun var lesbisk før et bilde av henne og Gregorini ble offentliggjort.

Skuespillerinnen nektet imidlertid å snakke om forholdet eller sin seksuelle legning på det tidspunktet.

Mot slutten av 2004 endte forholdet til sangerinnen, og de Rossi begynte å date talkshowstjernen Ellen DeGeneres, som hun møtte bak scenen under en prisutdeling. I 2005 snakket hun for første gang ut om sin seksuelle legning, og DeGeneres fridde med en enorm tre-karat diamantring.

De to, som i dag er blant Hollywoods mest populære par, giftet seg 16. august 2008 i sitt hjem i Beverly Hills.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Levde på 150 kalorier og veide 37 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer