Eksmannen nekter å flytte ut

- Tenk deg hennes dilemma!

BOR I SAMME HUS: Christina Aguilera har søkt om skilsmisse fra Jordan Bratman, men han nekter å flytte ut av huset. Foto: All Over Press
BOR I SAMME HUS: Christina Aguilera har søkt om skilsmisse fra Jordan Bratman, men han nekter å flytte ut av huset. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «What a girl wants»-sangeren Christina Aguilera (29) vil at ekskjæresten Jordan Bratman (33) skal flytte ut, men selv om de to har vært separert siden 11. september har ingen av dem flyttet ut av hjemme deres i Beverly Hills, ifølge TMZ.

Nå skal Christina ha tatt inn på hotell i påvente av at eksmann forlater huset, sier kilder til nettstedet.

- Det er hardt nok å få en leieboer til å flytte ut, så tenk deg Christinas dilemma: hennes eksmannen bor fortsatt i hjemmet uten planer om å flytte på seg, det er veldig ubekvemt, sier kilden til TMZ.

Aguilera søkte om skilmsisse for to uker siden. I etterkant har det blitt hevdet at separasjonen skal ha kommet etter en affære mellom Aguilera og en annen mann.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Fraktet til legevakten like før bruddet