Britney Spears:

Eksmannen flytter med barna

Britney Spears ombestemte seg.

FÅTT FRIST: Britney Spears må si ja før fredag denne uken. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
FÅTT FRIST: Britney Spears må si ja før fredag denne uken. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har det stormet rundt artist Britney Spears (41), mye på grunn av det årelange vergemålet hun var underlagt. Det var hennes far, Jamie Spears (70) som hadde bestemmelsesrett over Britney, noe flere fans etter hvert fikk nok av.

Den såkalte #FreeBritney-bevegelsen ble født, og flere tok til gatene for å protestere mot vergemålet. Det ble omsider opphevet i 2021. I tiden etter har superstjernen giftet seg med Sam Asghari (29) og fått friheten tilbake.

Nå er det Britneys tidligere ektemann, Kevin Federline (45), som skaper overskrifter. Han og Britney fikk to sønner sammen, Sean Preston (17) og Jayden James (16), som Kevin nå ønsker å flytte med seg til Hawaii.

Ikke sett barna

For at 45-åringen skal få lov til å ta med Sean Preston og Jayden James er han avhengig av at Britney godkjenner at han flytter. Tidligere kom det frem at hun ikke hadde gjort det, ifølge kjendisgiganten TMZ.

Kevins advokat, Mark Vincent Kaplan, fortalte nettstedet at de hadde kontaktet Britneys advokat gjentatte ganger. Da hadde de bedt om dokumentasjon som bekreftet at det er i orden at eksmannen og sønnene flytter til Hawaii.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer