Naya Rivera:

Eksmannen bryter tausheten

Ryan Dorsey, eksmannen til den avdøde «Glee»-stjernen Naya Rivera (33), kommer med en hyllest til henne på Instagram.

CALIFORNIA: Kameraovervåkning står for det siste synet av savnede Naya Rivera (33). Vis mer
Publisert

Mandag 13. juli kom den tragiske nyheten om at «Glee»-stjernen Naya Rivera (33) hadde blitt funnet død, i Lake Piru i California. Nyheten om dødsfallet kom fire dager etter at 33-åringen ble meldt savnet under en båttur med sin fire år gamle sønn.

Nå bryter eksmannen, skuespiller Ryan Dorsey, tausheten og forteller om situasjonen på Instagram.

- Det er så urettferdig. Det er ikke nok ord for å uttrykke hullet som som nå er etterlatt i alles hjerter, skriver Dorsey på Instagram under et bilde av Rivera og det tidligere ekteparets felles sønn, Josey (4), skriver US Magazine.

- Takknemlig

- Jeg kan ikke tro at dette er livet nå. Jeg vet ikke om jeg noensinne kan tro det. Du var her nettopp. Vi var nettopp bak huset og svømte med Josey dagen før. Livet er ikke rettferdig. Jeg vet ikke hva jeg skal si, skriver Dorsey.

Han reiste selv til Lake Piru nord for Los Angeles og fulgte letingen etter at Rivera forsvant.

SAVNER HENNE: Skuespiller Ryan Dorsey forteller hvordan ekskona Naya Rivera har etterlatt et tomrom hos alle etter at hun døde tidligere i juli. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, File
SAVNER HENNE: Skuespiller Ryan Dorsey forteller hvordan ekskona Naya Rivera har etterlatt et tomrom hos alle etter at hun døde tidligere i juli. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, File Vis mer

- Jeg er takknemlig for tida vår og reisa vår som brakte oss sammen og ga oss den søteste og snilleste, smarte lille gutten vi noensinne kunne ha håpet på, skriver Dorsey på Instagram og fortsetter.

- Jeg husker du ble irritert på meg noen ganger: «Ryan, slutt å snap chatte!» Haha. Jeg er glad jeg ikke hørte på deg fordi jeg har hundrevis og sannsynligvis tusenvis av snaper og videoer som Josey vil ha for alltid og kunne vite at mamma elsket ham mer enn livet, og hvor morsomt vi hadde det sammen da han vokste opp. Livet handler om gode stunder og vonde stunder, men med Josey blir det vonde litt mindre vondt fordi en del av deg vil være hos oss bestandig. Han vil aldri glemme hvor han kom fra. Vi savner deg. Vi vil alltid elske deg. Elsker deg Meep, skriver Dorsey.

- Vær snill

Han takker også alle som har tatt kontakt og vist en «overveldende kjærlighet og støtte».

- Til slutt vil jeg bare si: Vær snill med deg selv, vær snill med andre, tilgi.. glem... ikke hold nag... Dersom du ikke har noe fint å si, så kanskje prøv ikke å si noenting. Det er fred i stillhet. Tida på jorda er dyrebar, og du vet aldri. Du vet aldri hva som kan skje. Hold dine kjære nær deg og vern om tida du har med dem du bryr deg om, avslutter Dorsey.

Vis mer

LES OGSÅ: - Ga opp livet for dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer