Eksmannen avslørte hemmelig bryllup

Ett år etter at Kimora Lee Simmons ble singel har hun giftet seg på nytt.

LYKKELIG GIFT: Kimora Lee Simmons koste seg på ferie med kjæresten Tim Leissner i jula. Her med hennes to eldste barn som hun har med sin første ektemann. Foto: Fame Flynet
LYKKELIG GIFT: Kimora Lee Simmons koste seg på ferie med kjæresten Tim Leissner i jula. Her med hennes to eldste barn som hun har med sin første ektemann. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Baby Path-designeren Kimora Lee Simmons (38) og skuespilleren Djimon Hounsou (49) gikk fra hverandre i november 2012 etter over fem år som kjærester.

Nå har trebarnsmoren sagt ja til sin nye kjæreste Tim Leissner i en hemmelig seremoni avslører eks-mannen hennes Russell Simmons (56) på Twitter, melder E!News.com.

- Alle elsker Kimora, men sannheten er at hun er lykkelig gift. Tim har allerede vært en del av familien en god stund nå, skrev han ifølge nettstedet.

Russell og Kimora var gift i 11 år og har døtrene Ming (13) og Aoki (11) sammen. Paret har beholdt et godt vennskap etter skilsmissen.

I desember ferierte han og barna sammen med Kimora og Tim  i St. Barts. Her ble paret sett smilene på stranda med ringer på fingrene.

Duoen har ikke kommentert den gledelige nyheten selv enda.

Kimora har også sønnen Kenzo (4) fra forholdet til Djimon i tillegg døtrene med Russell.

LES OGSÅ: Her bekrefter han giftemålet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer