Ivana Trump:

Eksmannen: - Barna hennes er ekle og dumme

Kraftig ordkrig en uke etter bruddet.

DEN GANG DA: Ivana Trump er mor til tre av Donald Trumps barn, Ivanka, Eric og Donald Trump jr. Her i 1993. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Ivana Trump er mor til tre av Donald Trumps barn, Ivanka, Eric og Donald Trump jr. Her i 1993. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni ble det annonsert at Donald Trumps (73) ekskone, Ivana Trump (70) hadde blitt singel etter at forholdet til den italienske ektemannen Rossano Rubicondi (47) hadde slått sprekker.

Ivana var gift med USAs president fra 1977 til 1992, og sammen fikk de barna Ivanka (37), Eric (35) og Donald Trump jr. (41). I 1992 gikk de imidlertid fra hverandre.

Etter skilsmissen fra den amerikanske presidenten, har hun vært i et av-og-på-forhold med italienske Rossano Rubicondi, som hun har kjent i 15 år, og som hun begynte å date i 2002.

De giftet seg i et svindyrt bryllup i 2008 - før de skilte lag igjen allerede ett år etter. Da begynte Trump å date andre menn, men etter kort tid fant hun tilbake til italieneren som hun nå har holdt ut med i ti år.

Men i forrige uke var det altså slutt for det turbulente forholdet - og nå går Rubicondi kraftig ut og kritiserer barna til kvinnen han har tilbrakt så mange år av livet sitt sammen med.

SLUTT: Ivana Trump har i mange år vært i et av-og-på-forhold med Rossano Rubicondi. Nå går han kraftig ut mot familien. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Ivana Trump har i mange år vært i et av-og-på-forhold med Rossano Rubicondi. Nå går han kraftig ut mot familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Barna hennes er ekle og dumme

Det kan nemlig se ut til at hans italienske temperament har kommet til sin rett. I et nytt intervju med Page Six omtaler Rossano nå sine tidligere stebarn som «ekle og dumme».

Det er altså barna til ingen ringere enn USAs president Donald Trump som nå får gjennomgå av sin tidligere stefar - og han er ikke nådig i sine uttalelser.

- Jeg har hatt noen krangler med barna hennes i løpet av forholdet. Jeg er ikke så stor fan av dem. De har vært frekke mot meg, sier han til den amerikanske avisen, og fortsetter:

- Igjen og igjen hørte jeg de snakke på måter jeg ikke satt pris på. Jeg bryr meg ikke om hvem som er mora eller faren, du snakker ikke til meg på den måten.

IVANA TRUMP: President Donald Trumps første kone, Ivana, tar på seg æren for eksmannens Twitter-bruk. - Han spør meg fortsatt om råd, sier hun i et intervju med CBS. Video: CBS via CNN Vis mer

Han la riktignok til at han har respekt for sin tidligere kone. I intervjuet hintet han likevel om at det kan ha vært snakk om penger som førte til det kjølige forholdet mellom han og Trumps barn.

DEN GANG DA: Her er Ivana Trump med Rossano Rubicondi. Til høyre er Donald Trump og hans ektefelle Melania. Bildet er fra 2002. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Her er Ivana Trump med Rossano Rubicondi. Til høyre er Donald Trump og hans ektefelle Melania. Bildet er fra 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ingen tar en dollar fra den familien. Jeg vet ikke om det var derfor de ikke likte meg, men disse folka tenker bare på penger. De har ikke noe hjerte. De er søppel, sier han til Page Six.

- En skam

Rubicondis kraftsalve stopper ikke der. 47-åringen er spesielt nådeløs mot ekskonas eldste barn Donald Trump jr., som han mener rett og slett «er en idiot».

- Donald Trump jr. er en idiot. Skriv det ned: «du er en idiot!». Skriv det med store bokstaver, er 47-åringens befaling til Page Six sin journalist.

Den noe hissige italieneren mener også at resten av ekskonas barn er regelrett dumme, bortsett fra Ivanka. Hun er som kjent en nær støttespiller til sin far i arbeidet med å styre USA fra Det hvite hus.

- De er ingenting. De er ekle. Vi snakker om barn som er så dumme, bortsett fra Ivanka, uttaler han til avisa.

Resten av familien har eksmannen imidlertid lite til overs for.

- De er avskum. Før de sier noe stygt om meg, vil jeg vaske munnene deres rene med såpe. De er en skam for menneskeheten, sier han om familien han tidligere var en del av.

MOR OG DATTER: Her er Ivana og Ivanka Trump sammen under en babyshower i 2007. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Her er Ivana og Ivanka Trump sammen under en babyshower i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svindyr bryllupsseremoni

Rubicondis kraftsalve kommer som nevnt kort tid etter at det ti år lange forholdet til Ivana tok slutt. Han fungerte gjennom alle årene som en stefar for Trump-barna, men nå kan det altså virke som at forholdet var alt annet enn rosenrødt.

- Jeg er nok en gang en singel kvinne. Jeg har friheten til å gjøre hva jeg vil, med hvem jeg vil, og jeg har råd til livsstilen min, fortalte Trump til Page six da bruddet ble kjent i juni.

DANSER: President Donald Trump deltar på en seremoni under sitt besøk i Saudi-Arabia. Video: CNN Vis mer

Trump giftet seg som nevnt med italienske Rubicondi i 2008 - i en storslått seremoni med en prislapp på svimlende tre millioner dollar. Bryllupet skjedde på den staselige eiendommen Mar-a-Lago i Florida, som i dag er eies av Ivanas eksmann, Donald Trump.

Ivana Trump har flere ekteskap bak seg, og kommer opprinnelig fra Tsjekkoslovakia. Før hun flyttet til USA, var hun en dyktig langrennsløper. I dag jobber hun med drift av hoteller og kasinoer i USA.

LES OGSÅ: Røper oppsiktsvekkende detalj om brudekjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer