Ekskonene røk i tottene på hverandre

- Hun var ekstremt aggressiv og hevnlysten.

TREKANTDRAMA: Denise Richards har passet på eksmannens barn, som han har med ekskona Brooke Mueller (t.h.) - men nå har de to ekskonene røket i tottene på hverandre. Foto: Stella Pictures
TREKANTDRAMA: Denise Richards har passet på eksmannens barn, som han har med ekskona Brooke Mueller (t.h.) - men nå har de to ekskonene røket i tottene på hverandre. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Sagaen om Charlie Sheen (48) og hans to ekskoner Denise Richards (42) og Brooke Mueller (36) ruller og går.

Men nå er det ikke Sheen som står sentralt i trekantdramaet - det er det nemlig de to ekskonene som gjør.

De har tidligere hatt en god tone seg i mellom, og Denise har tatt vare på Sheens og Muellers to tvillingbarn Bob og Max (4), ettersom de to mistet begge mistet omsorgsretten for 4-åringene for en periode.

Nå ønsker derimot Mueller, som har vært inn og ut av rehab over 20 ganger, omsorgsretten tilbake igjen - noe eksmannen Sheen er sterkt imot.

Richards har ifølge RadarOnline skrevet et åpenhjertig brev til retten i Los Angeles, hvor hun forteller at de to sønnene har forandret seg etter å ha tilbrakt tid med deres mor Brooke:

«Døtrene mine har blitt utsatt for kvelertak, sparket i hode og mage, blitt bitt og klort, slått i fjes og hodet, og spyttet på. Det samme har skjedd med familiens hund. De har forandret seg fra å være to snille og sjarmerende gutter, til å bli zombie-aktige og uskikkelige».

EKSKONENE PÅ TUR: Denise Richards og Brooke Mueller fotografert mens stemingen mellom dem fremdeles var god. Denise har i tillegg til sine egne barn Sam, Lola og Eloise, hatt anvar for tvillingguttene Bob og Max.  Foto: All Over Press
EKSKONENE PÅ TUR: Denise Richards og Brooke Mueller fotografert mens stemingen mellom dem fremdeles var god. Denise har i tillegg til sine egne barn Sam, Lola og Eloise, hatt anvar for tvillingguttene Bob og Max. Foto: All Over Press Vis mer

Dette har fått Brooke til å se rødt, og da de to denne uken under et møte med barnevernet gikk det hett for seg.

- Brooke var ekstremt aggressiv og hevnlysten, og gikk til verbalt angrep mot Denise. Det kom helt uventet og var ekstremt upassende. Brookes temperament kom fordi hun føler at Denise prøver å fremstille henne som en dårlig mor, forteller en kilde til nettstedet.

Fasaden som Brooke har prøvde å holde plettfri slår nå sprekker, og ifølge kilden er dette bare begynnelsen.

- Ingenting godt kom ut av møtet med de to.

Fredag ble det kjent at Brookes bror Scott Mueller tar over den midlertidige omsorgsretten for de to onkelbarna, skriver RadarOnline.

LES OGSÅ: Hun har oppdratt Brooks barn i ett år