- Ekskonen min har grudd seg til boka skulle komme ut

Den tidligere topp-fotballspilleren åpner opp om sexavhengigheten i biografien.

ÅPNER OPP: I selvbiografien «Claus Lundekvam – En kamp til» forteller den tidligere fotballspilleren om narkotikaproblemene, alkoholmisbruket og sexavhengigheten. Foto: NTB Scanpix (Paul Sigve Amundsen / Samfoto)
ÅPNER OPP: I selvbiografien «Claus Lundekvam – En kamp til» forteller den tidligere fotballspilleren om narkotikaproblemene, alkoholmisbruket og sexavhengigheten. Foto: NTB Scanpix (Paul Sigve Amundsen / Samfoto) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I disse dager er den tidligere fotballspilleren Claus Lundekvam (42) aktuell med selvbiografien «Claus Lundekvam – En kamp til».

I boken åpner tobarnsfaren blant annet opp om selvmordstankene, alkoholmisbruket og sexavhengigheten, og i et Intervju med Dagbladet legger han ikke skjul på at tingene som kommer frem i boken er vanskelige for familien å høre.

På spørsmål fra avisen om hva som har vært vanskeligst å fortelle om i boken, sier han:

- Det er noen av de tabubelagte tingene som går på det seksuelle, og ting inn mot familien. Det er sårt. Jeg hadde ikke skrevet disse tingene hvis ikke jeg hadde hatt en velsignelse fra familien. Min ekskone Nina har grudd seg til boka skulle komme ut. Det har vi snakket mye om, og det forstår jeg veldig godt.

Han fortsetter:

- Det er masse jeg angrer på og ikke er stolt over, men det er mitt liv og min historie. Nina leste boken før den kom ut, så hun har visst hva som kom. Vi har fortsatt et veldig godt forhold, har god kontakt og er veldig glade i hverandre.

Åpner opp om narkohelvete

Paret gikk fra hverandre i fjor sommer, etter 12 års ekteskap. De har to døtre på 11 og 16 år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer