Donald Trump:

Ekskonen begraves: - Et hjerte av gull

Onsdag begraves Ivana Trump, den tidligere presidentens ekskone.

TRIST DAG: Donald Trump deltok onsdag i ekskonas begravelse. Her med kona Melania Trump. Foto: Julia Nikhinson/AP/NTB
TRIST DAG: Donald Trump deltok onsdag i ekskonas begravelse. Her med kona Melania Trump. Foto: Julia Nikhinson/AP/NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke døde Ivana Trump, Donald Trumps (76) ekskone, etter et fall, ifølge rettsmedisineren i New York i en pressemelding. Det meldte CNBC.

Rettsmedisinerne har også slått fast at det dreier seg om en ulykke. Hun skal ha pådratt seg slagskader i overkroppen som følge av fallet. Ivana Trump ble 73 år gammel.

I dag begraves den tidligere presidentens ekskone på Manhattan i New York, skriver CNN.

- Jeg er lei meg

I forbindelse med begravelsen, snakket Trump med The New York Post-journalisten Cindy Adams, som skal ha vært en nær venn av den avdøde.

- Jeg er her. Jeg er i New York. Jeg har det OK. Jeg har hvilt litt. Sovet litt. Men jeg er lei meg, fortalte Trump til Adams på andre siden av telefonlinja, ifølge The New York Post.

- Hun var enestående. Vakker på innsiden og utsiden. Vi startet alt sammen, livene våre, med et så flott forhold, forteller ekspresidenten.

Trump kommer til å huske sin avdøde ekskone som en «unik dame».

- Hun ga aldri opp. Vakker, ja, men hun var også hardtarbeidende. Uansett hvor tøft noe var, eller hvor dårlig noe så ut, falt hun aldri. Hun gikk fra kommunisme til vårt liv sammen. Hun tok aldri noe for gitt, mener Trump.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer