Donald Trump:

Ekskonen begraves: - Et hjerte av gull

Onsdag begraves Ivana Trump, den tidligere presidentens ekskone.

TRIST DAG: Donald Trump deltok onsdag i ekskonas begravelse. Her med kona Melania Trump. Foto: Julia Nikhinson/AP/NTB
TRIST DAG: Donald Trump deltok onsdag i ekskonas begravelse. Her med kona Melania Trump. Foto: Julia Nikhinson/AP/NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke døde Ivana Trump, Donald Trumps (76) ekskone, etter et fall, ifølge rettsmedisineren i New York i en pressemelding. Det meldte CNBC.

Rettsmedisinerne har også slått fast at det dreier seg om en ulykke. Hun skal ha pådratt seg slagskader i overkroppen som følge av fallet. Ivana Trump ble 73 år gammel.

I dag begraves den tidligere presidentens ekskone på Manhattan i New York, skriver CNN.

- Jeg er lei meg

I forbindelse med begravelsen, snakket Trump med The New York Post-journalisten Cindy Adams, som skal ha vært en nær venn av den avdøde.

- Jeg er her. Jeg er i New York. Jeg har det OK. Jeg har hvilt litt. Sovet litt. Men jeg er lei meg, fortalte Trump til Adams på andre siden av telefonlinja, ifølge The New York Post.

NY KJÆRESTE: Dødssyke Shabana Rehman fikk rørende oppmerksomhet av ny kjæreste. Les hele saken i Se og Hør og Pluss. Video Espen Solli/Se og Hør Reporter: Stig H. Justad Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

- Hun var enestående. Vakker på innsiden og utsiden. Vi startet alt sammen, livene våre, med et så flott forhold, forteller ekspresidenten.

Trump kommer til å huske sin avdøde ekskone som en «unik dame».

- Hun ga aldri opp. Vakker, ja, men hun var også hardtarbeidende. Uansett hvor tøft noe var, eller hvor dårlig noe så ut, falt hun aldri. Hun gikk fra kommunisme til vårt liv sammen. Hun tok aldri noe for gitt, mener Trump.

Hyllet mora

Til stede i begravelsen var Donald Trump, Melania Trump (52) og deres sønn, Barron Trump (16). Under begravelsen hadde også Donald og Ivana Trumps sønn, Eric Trump (38), gode ord å si om sin mor.

- Hun var smart, hun var vakker.

Ifølge sønnen, var Ivana Trump selve bildet på den amerikanske drømmen.

- Hun styrte oss tre barn med jernhånd, men hadde også et hjerte av gull.

I tillegg til Eric, har det tidligere ekteparet barna Donald Trump Jr. (44) og Ivanka Trump (40) sammen. Alle tre barna samt deres ektefeller og barn var til stede da moren ble gravlagt.

Da Ivanka Trump tok til talerstolen, beskrev hun moren som en banebryter i næringslivet.

Faren til Birk Ruud døde for nesten ett år siden, da Birk vant OL-gull i Kina følte han at faren var med han. Video: NRK Vis mer

- Min mor fortalte meg en gang at det var ingenting hun ikke kunne gjøre med høye heler. Hun lærte oss å sløye fisk og tilberede det vi fanget. Mor utvidet sinnene våre.

Også Tiffany Trump (28), ekspresidentens datter med Marla Maples (58), var tilstede i begravelsen.

LES OGSÅ: - Hadde en veldig vond følelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer