Dr. Dre og Nicole Young:

Ekskona krever 17 millioner i måneden

Den bitre skilsmissestriden mellom stjerneparet fortsetter.

STILLER KRAV: Nicole Young krever over 17 millioner i måneden av rapper-ektemannen Dr. Dre. Her er de to avbildet med datteren Truly Young (ytterst t.v.) under New York Fashion Week i februar i år. Foto: AP/ NTB Scanpix
STILLER KRAV: Nicole Young krever over 17 millioner i måneden av rapper-ektemannen Dr. Dre. Her er de to avbildet med datteren Truly Young (ytterst t.v.) under New York Fashion Week i februar i år. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For noen måneder siden kom nyheten om at Nicole Young (50) hadde søkt om skilsmisse fra rapper-ektemannen André Romelle Young (55), best kjent under artistnavnet Dr. Dre, etter 24 år som ektepar.

Stjerneparet har den siste tiden vært i en bitter skilsmissestrid. Konflikten bunner i om hvorvidt ektepakten de inngikk i sin tid, er gyldig eller ei.

The Blast fikk i august tilgang på en rekke rettsdokumenter om skilsmissen, der rapperens kone hevder at hun signerte en ektepakt, men at Dr. Dre skal ha revet den i stykker noen år inn i ekteskapet - som en romantisk gest.

Den berømte rapperen vil på sin side følge ektepakten, og mener at alle virksomhetene hans, samt store deler av formuen på 1 milliard dollar, tilhører ham, ifølge rettsdokumentene.

Krever enorm sum

Nå har det igjen dukket opp nye detaljer om eksparet. I rettsdokumenter som TMZ har fått tilgang på kommer det fram at Nicole krever en enorm sum fra eksmannen.

Ifølge dokumentene vil hun ha over 1 936 399 amerikanske dollar fra artisten i måneden, som tilsvarer drøye 17,2 millioner norske kroner.

Beløpet skal være et midlertidig ektefellebidrag som vil si at artisten skal punge ut beløpet, mens de to fortsatt er gift, fram til skilsmissen er gått gjennom.

Utover dette krever hun et beløp på 5 millioner amerikanske dollar som skal gå til å betale advokatene sine. Dette tilsvarer 44,5 millioner norske kroner.

ENORM RIKDOM: Ifølge Forbes har Dr. Dre en formue på omlag 740 millioner dollar - eller cirka 6,6 milliarder norske kroner. Her er han og Nicole Young sammen på WSJ Innovator of the Year Awards i 2014. Foto: BFA/ REX/ NTB scanpix
ENORM RIKDOM: Ifølge Forbes har Dr. Dre en formue på omlag 740 millioner dollar - eller cirka 6,6 milliarder norske kroner. Her er han og Nicole Young sammen på WSJ Innovator of the Year Awards i 2014. Foto: BFA/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Hevder kona tviholder på eiendeler

I august kom det fram en rekke detaljer om skilsmisseoppgjøret mellom stjerneparet, som har barna Truly (19) og Truice (23) sammen. Dr. Dre har for øvrig også fire barn fra tidligere forhold.

Se dette innlegget på Instagram

Love u Pops 🐐

Et innlegg delt av Truice Young (@truiceyoung)

The Blast hadde fått tilgang på rettsdokumenter som viser at eksparet har flyttet fra hverandre, og nå bor på forskjellige adresser.

I rettsdokumentene kom det blant annet fram at 55-åringen hevder at kona nekter å gi ham noen av hans personlige eiendeler som befinner seg i huset i Malibu.

Nicole Young har blitt boende i deres gamle hjem i Malibu, mens den kjente rapperen har flyttet til Brentwood.

Av skilsmissepapirene kommer det fram at Dr. Dre hevder at kona nekter å gi ham flere personlige eiendeler fra Malibu-hjemmet, blant annet flere golfkøller, en motorsykkel og pistolen hans.

Det kom fram i et brev sendt fra rapperens advokat 30. juli.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

«Mr. Young sendte noen til Malibu i morges for å hente noen av tingene hans (noe Ms. Young daglig gjør i Brentwood). Først sa klienten din at det var i orden, men etter å ha vært borte i fem minutter (antakelig for å ringe til dere på kontoret), kom hun tilbake og nektet», het det i brevet som ble sendt fra Dr. Dres advokater til Nicole Youngs advokater, ifølge The Blast.

I brevet kom det også fram at 55-åringen hevder at han har gitt Nicole Young tillatelse til å hente ting hjemme hos ham, og at han nå ber om å få gjøre det samme i deres tidligere felles hjem i Malibu.

I kveldens episoden av «Senkveld med Helene og Stian» har forbrukerøkonom Silje Sandmæl sett hvor mye penger programleder Stian Blipp årlig bruker på Fortnite. Og det er sjokkerende mye penger. Vis mer

LES OGSÅ: Røper hemmelig dobbeltliv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer