Dr. Dre og Nicole Young:

Ekskona krever 17 millioner i måneden

Den bitre skilsmissestriden mellom stjerneparet fortsetter.

STILLER KRAV: Nicole Young krever over 17 millioner i måneden av rapper-ektemannen Dr. Dre. Her er de to avbildet med datteren Truly Young (ytterst t.v.) under New York Fashion Week i februar i år. Foto: AP/ NTB Scanpix
STILLER KRAV: Nicole Young krever over 17 millioner i måneden av rapper-ektemannen Dr. Dre. Her er de to avbildet med datteren Truly Young (ytterst t.v.) under New York Fashion Week i februar i år. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For noen måneder siden kom nyheten om at Nicole Young (50) hadde søkt om skilsmisse fra rapper-ektemannen André Romelle Young (55), best kjent under artistnavnet Dr. Dre, etter 24 år som ektepar.

Stjerneparet har den siste tiden vært i en bitter skilsmissestrid. Konflikten bunner i om hvorvidt ektepakten de inngikk i sin tid, er gyldig eller ei.

The Blast fikk i august tilgang på en rekke rettsdokumenter om skilsmissen, der rapperens kone hevder at hun signerte en ektepakt, men at Dr. Dre skal ha revet den i stykker noen år inn i ekteskapet - som en romantisk gest.

Den berømte rapperen vil på sin side følge ektepakten, og mener at alle virksomhetene hans, samt store deler av formuen på 1 milliard dollar, tilhører ham, ifølge rettsdokumentene.

Krever enorm sum

Nå har det igjen dukket opp nye detaljer om eksparet. I rettsdokumenter som TMZ har fått tilgang på kommer det fram at Nicole krever en enorm sum fra eksmannen.

Ifølge dokumentene vil hun ha over 1 936 399 amerikanske dollar fra artisten i måneden, som tilsvarer drøye 17,2 millioner norske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer