Ekskona kontaktet Jacksons spøkelse

- Han ville vi skulle tilgi ham...

KORT LYKKE: Michael Jackson og Lisa Marie Presley vakte stor oppsikt da de overraskende giftet seg i 1994. Paret skilte seg mindre enn to år senere. Foto: Scanpix
KORT LYKKE: Michael Jackson og Lisa Marie Presley vakte stor oppsikt da de overraskende giftet seg i 1994. Paret skilte seg mindre enn to år senere. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Michael Jacksons ekskone Lisa Marie Presley (42) og poplegendes makeup-artist, Karen Faye (53), skal ha kontaktet den avdøde stjernen ved hjelp av en synsk person i forrige uke, skriver The Sun.

Til den britiske tabloidavisen forteller Faye at de kom i kontakt med "Thriller"-stjernen, som snakket åpenhjertig med dem.

- Det virket som om han ville nå ut til folk og bli tilgitt. Michael brukte mye tid på å forklare feilene sine og ville at vi skulle tilgi ham. Det virket som han hadde en del uoppgjort, forteller stjernens makeup-artist.Hun forteller også at artisten hadde dårlig samvittighet for enkelte ting.


- Han virket mer jovial mot Lisa. Den synske snudde seg mot meg og sa at Michael sa "Du tok så godt vare på meg, og jeg er lei meg for at jeg såret deg så mye'. Han sa han burde ha lyttet mer til meg. Det traff meg midt i hjertet.

Faye insisterer på at mediumet ikke ante hvilken link de hadde til stjernen, som døde den 25. juni fjor.

Lisa Marie Presley giftet seg med Michael Jackson i 1994, men paret gikk hver til sitt etter kun 18 måneder.

Ifølge The Sun er ikke datteren til Elvis fremmed for å ta kontakt med døde. Den britiske tabloidavisen skriver at hun angivelig skal ha kontaktet sin avdøde far for å be om tillatelse før hun giftet seg med skuespilleren Nicholas Cage i 2002.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Obduksjonsrapporten avlivet Jacko-myte