Ekskona hyllet Sondre etter prisutdeling

Sondre Lerche vant pris på filmfestival i New York. Men det var det så vidt han rakk.

SUKSESS: Regissør Mona Fastvold med Søvngjengeren-skuespillerne Brady Corbet, Gitte Witt, Christopher Abbott
og Stephanie Ellis under Norgespremieren på Colosseum kino i Oslo i januar.  Foto: FameFlynet Norway
SUKSESS: Regissør Mona Fastvold med Søvngjengeren-skuespillerne Brady Corbet, Gitte Witt, Christopher Abbott og Stephanie Ellis under Norgespremieren på Colosseum kino i Oslo i januar. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norske artisten Sondre Lerche (31) har komponert musikk til ekskona Mona Fastvolds (33) spillefilm «Sleepwalker», som på norsk har fått tittelen «Søvngjengeren», og mandag denne uken jublet Fastvold da Lerche stakk av med pris under filmfestivalen First Time Fest i New York:

«Best score og best cinematographer!», skrev Mona til et bilde av eksmannen Sondre og «Sleepwalker»-kollega Zachary Galler. Sistnevnte vant også pris under filmfestivalen.

Lerche selv fortale følgerne sine på Instagram at han ble klar over at han var nominert til pris på filmfestivalen bare én time før han stakk av med prisen:

«Knapt en time før dette bildet ble tatt fikk jeg vite at det er en kategori for best score (filmmusikk, journ.anm.) på First Time Fest, så jeg hoppet på t-banen sånn for sikkerhetsskyld. Jeg kastet paraplyen og gikk inn på prisutdelingen. Mannen på scenen sa noe som lignet på mitt og min kollega Katos navn, og plutselig var vi vinnere av den gjeve prisen for beste filmmusikk #Score!».

 

Sondre og Mona, som i fjor høst gikk fra hverandre etter åtte års ekteskap, har beholdt det gode vennskapet, og har ved flere anledninger stilt opp på samme arrangementer etter bruddet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer