Ekskona forsvarer Clint etter bruddet

- Han er en fantastisk person.

SLUTT: Clint og Dina Eastwood klarte ikke å redde ekteskapet, men har beholdt vennskapet. Foto: All Over Press
SLUTT: Clint og Dina Eastwood klarte ikke å redde ekteskapet, men har beholdt vennskapet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter en lengre periode med rykter om problemer i ekteskapet mellom Hollywood-stjernen Clint Eastwood (83) og kona Dina (48), bekreftet paret at de hadde gått hver til sitt forrige uke.Den tidligere TV-reporteren, Dina, fortalte til Us Weekly at de allerede har bodd hver for seg en stund, men at de har beholdt vennskapet etter bruddet.Paret har valgt å holde en relativt lav profil etter bruddet ble offentlig, men i forrige uke ble Eastwood observert sammen med en mystisk blondine, som det spekuleres i om er hans nye kjæreste. Verken Clint eller Dina har uttalt seg om bruddet, men nå tar filmstjernens ekskone bladet fra munnen. - Jeg liker ikke å lese negative saker om Clint. Han er en fantastisk, naturlig snill, briljant person. Uansett hva, som kan jeg sverge på det, skriver Diane på Twitter ifølge USA Today.Forholdet mellom Dina og Clint skal ifølge kilder nære paret ha i praksis vært over en god stund.- Forelskelsen tok slutt for Clint for lenge siden, sier en venn av paret, og legger til at de allerede flyttet fra hverandre i juni i fjor, skriver nettstedet.Tanken på en mulig skilsmisse fra Eastwood fikk Dina til å bryte sammen tidligere i år. Hun sjekket derfor inn på rehab for å få behandling for angst og depresjon som følge av ekteskapsproblemene. Duoen giftet seg i 1996 og har datteren Morgan (16) sammen. «Million Dollar Baby»-stjernen har i tillegg syv andre barn fra et tidligere ekteskap og andre forhold. LES OGSÅ:  Ny kjæreste kun dager etter bruddet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer