Shanna Moakler:

Ekskona forklarer Kourtney-stikk

For kort tid siden bekreftet Kourtney Kardashian at hun hadde blitt kjæreste med Travis Barker. Nå snakker ekskona ut.

SNAKKER UT: Ekskona til Kourtney Kardashians nye kjæreste Travis Barker bryter tausheten om hva hun tenker om det nye forholdet til eksmannen. Samtidig forklarer hun det flere medier har tolket som stikk mot realitystjerna. Foto: Ngre Apex / Backgrid USA / NTB
SNAKKER UT: Ekskona til Kourtney Kardashians nye kjæreste Travis Barker bryter tausheten om hva hun tenker om det nye forholdet til eksmannen. Samtidig forklarer hun det flere medier har tolket som stikk mot realitystjerna. Foto: Ngre Apex / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Etter flere måneder med romanserykter besluttet realitystjernen Kourtney Kardashian (41) omsider å bekrefte forholdet til sin mangeårige venn, trommeslageren Travis Barker (45).

Det gjorde hun tidligere denne måneden på Instagram, hvor hun delte et bilde av at de to holdt hender. Barker har tidligere vært gift med den amerikanske modellen og skuespilleren Shanna Moakler (45), som han har sønnen Landon (17) og dattera Alabama (15) med.

Barkers ekskona skapte overskrifter tidligere denne måneden, kort tid etter at kjærestenyheten ble kjent.

Da hadde hun nemlig likt en kommentar som kalte Kardashian for en nedgradering i forhold til Moakler. Moakler fikk også oppmerksomhet da hun delte et innlegg på Instagram hvor det sto: «Slutt å klage over livet ditt. Det er folk der ute som dater eksen din».

Forklarer seg

På bakgrunn av dette er det flere fans og medier som har tolket det som at Barkers ekskone ikke er særlig fornøyd over hans nye valg av kjæreste, nærmere sagt Kourtney Kardashian.

Nå bryter Shanna Moakler imidlertid tausheten overfor US Weekly om bakgrunnen for hvorfor hun likte nedgradering-kommentaren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer