Shanna Moakler:

Ekskona forklarer Kourtney-stikk

For kort tid siden bekreftet Kourtney Kardashian at hun hadde blitt kjæreste med Travis Barker. Nå snakker ekskona ut.

SNAKKER UT: Ekskona til Kourtney Kardashians nye kjæreste Travis Barker bryter tausheten om hva hun tenker om det nye forholdet til eksmannen. Samtidig forklarer hun det flere medier har tolket som stikk mot realitystjerna. Foto: Ngre Apex / Backgrid USA / NTB
SNAKKER UT: Ekskona til Kourtney Kardashians nye kjæreste Travis Barker bryter tausheten om hva hun tenker om det nye forholdet til eksmannen. Samtidig forklarer hun det flere medier har tolket som stikk mot realitystjerna. Foto: Ngre Apex / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Etter flere måneder med romanserykter besluttet realitystjernen Kourtney Kardashian (41) omsider å bekrefte forholdet til sin mangeårige venn, trommeslageren Travis Barker (45).

Det gjorde hun tidligere denne måneden på Instagram, hvor hun delte et bilde av at de to holdt hender. Barker har tidligere vært gift med den amerikanske modellen og skuespilleren Shanna Moakler (45), som han har sønnen Landon (17) og dattera Alabama (15) med.

SKILT: Shanna Moakler og Travis Barker har sønnen Landon og datteren Alabama sammen. Her er de avbildet i 2005. Foto: Peter Brooker / REX / NTB
SKILT: Shanna Moakler og Travis Barker har sønnen Landon og datteren Alabama sammen. Her er de avbildet i 2005. Foto: Peter Brooker / REX / NTB Vis mer

Barkers ekskona skapte overskrifter tidligere denne måneden, kort tid etter at kjærestenyheten ble kjent.

Da hadde hun nemlig likt en kommentar som kalte Kardashian for en nedgradering i forhold til Moakler. Moakler fikk også oppmerksomhet da hun delte et innlegg på Instagram hvor det sto: «Slutt å klage over livet ditt. Det er folk der ute som dater eksen din».

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Forklarer seg

På bakgrunn av dette er det flere fans og medier som har tolket det som at Barkers ekskone ikke er særlig fornøyd over hans nye valg av kjæreste, nærmere sagt Kourtney Kardashian.

Nå bryter Shanna Moakler imidlertid tausheten overfor US Weekly om bakgrunnen for hvorfor hun likte nedgradering-kommentaren.

UHELDIG: Shanna Moakler mener hun likte kommentaren om negradering ved et uhell. Her er hun i 2017. Foto: Mediapunch /REX / NTB
UHELDIG: Shanna Moakler mener hun likte kommentaren om negradering ved et uhell. Her er hun i 2017. Foto: Mediapunch /REX / NTB Vis mer

- Det var bare et fullstendig uhell at jeg likte den kommentaren. Mange ganger når jeg er på sosiale medier liker jeg fansens kommentarer. Jeg bare liker alt, og jeg har ikke engang lest den kommentaren. Jeg visste ikke engang at jeg hadde likt den, før pressen plukket det opp og det var skrevet om det overalt, forteller hun.

Videre forklarer Moakler at hun ikke prøvde å starte en slags krig i sosiale medier mot realitystjernen. Når det kommer til det nevnte Instagram-innlegget ovenfor mener Moakler det handler om en annen ekskjæreste og altså ikke Travis Barker.

- Tross alt har jeg ikke vært sammen med eksmannen min på over et tiår. Jeg har en kjæreste som jeg er veldig fornøyd med, og jeg er glad for at han fant en kjæreste og venn. Han fortjener å være lykkelig han også. Jeg vil bare det beste for ham og barna mine, det er det viktigste for meg, fortsetter hun.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Av-og-på forhold

Moakler påpeker også at sosiale medier er bare noe hun har det gøy med, og at det ikke er et sted hvor hun prøver å angripe noen.

Forrige uke uttalte Moakler seg også om sine tanker rundt det nye forholdet til eksmannen.

- Han er min venn og faren til barna mine, og jeg vil at han skal være lykkelig. Hvis det å være sammen med henne gjør ham lykkelig, og hun er lykkelig, er jeg glad på deres vegne, uttalte hun til Page Six.

Moakler og trommeslageren ga hverandre sitt ja i oktober 2004. To år senere tok Barker ut en skilsmisse.

SLUTT: Det går mot slutten for realityserien «Keeping up with the Kardashians». Video: Rød Løper Vis mer

Separasjonen var på et tidspunkt en offentlig skittentøyvask da duoen kjempet om hvem som skulle ha foreldreretten til de to barna.

I etterkant ble de gjenforent en rekke ganger, og dukket blant annet opp på MTV Video Music Awards som et par. I 2008 ble de imidlertid offisielt skilt, og nå har de altså gått videre på hver sin kant.

EKSPAR: I 2015 besluttet Kourtney Kardashian og Scott Disick å gå hver til sitt etter ni år. Her i 2010. Foto: Dave Allocca /Starpix /REX / NTB
EKSPAR: I 2015 besluttet Kourtney Kardashian og Scott Disick å gå hver til sitt etter ni år. Her i 2010. Foto: Dave Allocca /Starpix /REX / NTB Vis mer

Kourtney Kardashian på sin side har de tre barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6) med ekskjæresten Scott Disick (37).

I løpet av forholdet, som var svært offentlig i realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians», fikk seerne være vitne til både utroskapsrykter og ville festvaner rundt Scott Disick.

I 2015 kom imidlertid nyheten om at duoen hadde besluttet å gå hver til sitt etter ni år sammen.

LES OGSÅ: - Hva skjer med ansiktet hennes?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer