Ewan McGregor:

Ekskona får halve formuen

Skilsmissen ble en dyr affære for skuespiller Ewan McGregor.

DYRE DOMMER: Filmstjernen Ewan McGregor slipper ikke billig unna i skilsmisseoppgjøret. Her er han og Eve Mavrakis på Golden Globe-utdelingen i 2013, da de fortsatt var mann og kone. Foto: REX/ NTB Scanpix
DYRE DOMMER: Filmstjernen Ewan McGregor slipper ikke billig unna i skilsmisseoppgjøret. Her er han og Eve Mavrakis på Golden Globe-utdelingen i 2013, da de fortsatt var mann og kone. Foto: REX/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 kom nyheten om at skuespilleren Ewan McGregor (49) og kona Eve Mavrakis (54) skulle separeres etter 22 år som ektepar. Siden den gang har eksparet vært gjennom en heftig runde i retten.

Nå, tre år senere, har eksparet som deler barna Clara (24), Jamyan (19), Esther (18) og Anouk (9) sammen, omsider kommet til enighet. Skilsmissen ble derimot ingen billig affære for Golden Globe-vinneren.

Ifølge rettsdokumenter som People har fått innsyn i, må McGregor punge ut halve formuen, som han har tjent opp gjennom flere år i tv- og filmbransjen, til ekskona. Dette fordi eksparet er blitt enige om å dele eiendelene sine likt.

Må punge ut

Pengene fra filmen «Christopher Robin» fra 2018, som McGregor tjente tre millioner dollar eller cirka 26,4 millioner norske kroner på, regnes også som en felles eiendel. Dette til tross for at paret hadde separert seg året før. Det skal imidlertid nevnes at McGregor får beholde inntektene fra alle filmer han har spilt inn i etterkant av dette.

I rettsdokumentene kommer det fram at McGregor må punge ut 14 934 amerikanske dollar til ekskona i barnebidrag, og 35 868 amerikanske dollar i økonomisk støtte til Mavrakis hver måned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer