<strong>SUPERSTJERNE:</strong> Basketballspilleren Kobe Bryant spiller for topplaget Lakers og har bygget opp en anselig formue - noe som kommer kona Vanessa til gode når de nå skilles. Her er paret avbildet med sin eldste datter i 2007.  Foto: All Over Press
SUPERSTJERNE: Basketballspilleren Kobe Bryant spiller for topplaget Lakers og har bygget opp en anselig formue - noe som kommer kona Vanessa til gode når de nå skilles. Her er paret avbildet med sin eldste datter i 2007. Foto: All Over Press Vis mer

Ekskona får alle luksusvillaene

Kobe Bryant får kraftig svi på pungen i skilsmisseoppgjøret.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Før jul ble det kjent at den amerikanske basketballstjernen Kobe Bryant (33) og kona Vanessa (29) skulle skilles.

Los Angeles Lakers-spilleren skal angivelig ha vært utro med over 100 kvinner i løpet av det drøyt ti år lange ekteskapet, noe som knuste hans vakre kone.

Men fru Bryant forlater i hvert fall ikke basketstjernen som en økonomisk ruinert kvinne. Som et skritt i skilsmisseoppgjøret har parets tre luksusvillaer blitt overført til Vanessas eierskap, ifølge People.

Boligene i Newport Beach i California skal ha en samlet verdi på over hundre millioner kroner, noe som trolig innebærer nok fysisk og økonomisk boltreplass for Vanessa og parets to døtre.

Skilsmisseforhandlingene skal gå fredelig for seg, til tross for at paret ikke har noen særeieavtale. Det betyr at 33-åringens kommende ekskone kan ende opp med halvparten av stjernens formue - som er anslått til omtrent 900 millioner kroner.

Kobe og Vanessa Bryant giftet seg i april 2001. Sammen har de døtrene Natalia Diamante (8) og Gianna Maria-Onore (5).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jens fører folk bak lyset  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer