Armie Hammer:

Ekskona bryter tausheten etter skandalen

Armie Hammer har den siste tiden fått en rekke kannibal-anklager rettet mot seg.

SKANDALE: Elizabeth Chambers tar bladet fra munnen i kjølvannet av eksmannen Armie Hammers skandale. Her er det tidligere ekteparet avbildet i 2017. Foto: Joe Schildhorn/BFA/REX
SKANDALE: Elizabeth Chambers tar bladet fra munnen i kjølvannet av eksmannen Armie Hammers skandale. Her er det tidligere ekteparet avbildet i 2017. Foto: Joe Schildhorn/BFA/REX Vis mer
Publisert

Tidligere i januar var det nok flere som sperret opp øynene, da noen svært kontroversielle meldinger som ble hevdet å være fra skuespiller Armie Hammer (34) så dagens lys.

I meldingene omtalte nemlig den angivelige avsenderen seg selv som kannibal, samtidig som seksuelle fantasier avsløres. I kjølvannet har flere angivelige ofre stått frem med det som visstnok er deres historie i møte med Hammer - som de påstår har brukt sin kjendisstatus til å manipulere kvinnene til sengs.

«Jeg er 100 % kannibal. Jeg vil spise deg. Faen. Det er skummelt å innrømme. Jeg har aldri innrømmet det tidligere».

«Jeg må drikke blodet ditt. Hvorfor er du så langt borte?».

BESTEMT: Slik lyder noen av meldingene som skal ha blitt sendt fra skuespillerens bruker. Foto: Skjermdump fra Instagram
BESTEMT: Slik lyder noen av meldingene som skal ha blitt sendt fra skuespillerens bruker. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Dette er et utvalg av meldinger som altså hevdes å komme fra skuespilleren. Det er foreløpig ikke bekreftet at det faktisk er Hammer som er avsender, eller om meldingene er manipulert.

Hammer har selv uttalt seg om anklagene i en kort uttalelse til E! News, der han gjør det klart at han ikke kommer til å svare på det han omtaler som «bullshit-anklager».

KLITORIS: Sexolog Iselin Guttormsen forteller de andre i «71 grader nord - kjendis» at klitoris vokser hele livet. Vis mer

Bryter tausheten

De svært alvorlige anklagene fyres løs mot «Call Me By Your Name»-stjernen et halvt år etter at det ble kjent at han er en singel mann.

I juli kom nemlig nyheten om at Hammer og Elizabeth Chambers (38) skulle skilles etter ti års ekteskap. Frem til nå har ekskona forholdt seg taus om anklagene - til tross for at flere nok har lurt på hva hennes tanker rundt det hele er.

Nå har Chambers imidlertid tatt bladet fra munnen - men kanskje ikke slik de fleste hadde håpet.

Tidligere denne uken kom nemlig nyheten om at Hammers skuespillerkollega fra «Call Me By Your Name», Timothée Chalamet, og filmens regissør Luca Guadagnino, angivelig skal samarbeide i en ny film - som visstnok skal handle om kannibalisme.

Da kunne ikke Chambers lenger dy seg.

«Ingen. Ord.», kommenterte hun under et innlegg om nyheten på Instagram.

Det hele ble fanget opp av Instagram-kontoen Commentsbycelebs, som deler hva kjendisene kommenterer og foretar seg på sosiale medier. Chambers' kommentar har spredd seg som ild i tørt gress på internett siden da, og flere mener det kan virke som at hun rett og slett satte kaffen i halsen.

Det vites ikke om Chambers er oppgitt, eller om hun tar det med en dose humor - ironisk som det er.

Får konsekvenser

Som nevnt har Hammer for lengst fått med seg anklagene, som han altså nekter å svare på. I samme uttalelse som han ga til E! News, kunne stjernen også avsløre at skandalen har fått konsekvenser.

Hammer avslørte nemlig at han ikke lenger skal spille inn den kommende filmen «Shotgun Wedding» sammen med Jennifer Lopez (51).

CELEBERT SELSKAP: «Celebrity Ex on the beach» ruller over de svenske skjermene, men en av deltakerne er kritisk til programmet. Video: Rød Løper/Dplay.se Vis mer

- På bakgrunn av de onde og falske angrepene mot meg på nettet, kan jeg ikke med god samvittighet dra fra barna mine i fire måneder for å spille inn en film i Den dominikanske republikk. Lionsgate støtter meg for dette, og jeg er takknemlig for det, uttalte han til nettstedet.

LES OGSÅ: - Hun stjal mannen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer