Durek Verrett og Hank Greenberg:

Ekskjærestens knallharde oppgjør

Durek Verretts ekskjæreste snakker ut om HIV-smitten - og diagnosen - i et nytt, eksklusivt intervju med Se og Hør.

EKSKJÆRESTER: Durek Verrett og Hank Greenberg var et par fra 2007 til 2015. I tirsdagens utgave av Se og Hør, forteller Greenberg om forholdet med den selverklærte sjamanen. Foto: Privat / Skjermdump fra Instagram
EKSKJÆRESTER: Durek Verrett og Hank Greenberg var et par fra 2007 til 2015. I tirsdagens utgave av Se og Hør, forteller Greenberg om forholdet med den selverklærte sjamanen. Foto: Privat / Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai i fjor ble det kjent at prinsesse Märtha Louise (48) hadde funnet kjærligheten med den selverklærte sjamanen Durek Verrett (45). Verrett ble etter kjærestenyheten et omdiskutert navn, og hyppig omtalt i både norske og internasjonale medier.

I ukene som fulgte kom det frem en rekke opplysninger og detaljer om prinsessens nye kjæreste, blant annet at han tidligere hadde vært i et forhold med en mann, nemlig massasjeterapeuten Hank Greenberg (48). De fant kjærligheten i 2007, men kjærligheten brast åtte år senere, i 2015.

Verrett har tidligere vært åpen om at han tiltrekkes av både menn og kvinner, og i et større intervju med Dagbladet Magasinet i fjor, uttalte Verrett at det å være i et forhold med en mann var «en herlig opplevelse», men at kjærligheten mellom ham og Greenberg til slutt ikke fungerte lenger.

I juni 2019 valgte Greenberg å kommentere eksens forhold til Märtha Louise for første gang, noe han gjorde i et intervju med Daily Mail.

- Jeg elsker Durek inderlig og ønsker ham alt godt, men jeg har ingenting fint å si om ham, sa Durek Verretts ekskjæreste den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer