VAR SAMMEN: Sturla Berg Johansens forhold til Pia Schneider tok slutt i 2007. Denne uka sto Sturla frem som homofil. Foto: Se og Hør
VAR SAMMEN: Sturla Berg Johansens forhold til Pia Schneider tok slutt i 2007. Denne uka sto Sturla frem som homofil. Foto: Se og HørVis mer

Eksene tause om homo-bomben

Sturla Berg Johansens siste kjente jentekjæreste forblir taus.

SEHER.NO: Onsdag sjokkerte Sturla Berg Johansen (41) ved å komme ut av skapet under premieren på sitt eget show "Damenes aften".

Her fortalte den populære komikeren og TV 2-programlederen at han lenge har forsøkt å kunne finne kjærligheten med en kvinne, men at det bare ikke gikk.

- Dette her er ganske tøft. Jeg har vingla hele livet. Men jeg orker ikke leve hele livet på en løgn. At Sturla B. Johansen er homo hadde dere kanskje ikke trodd, men nå har jeg sagt det og det er ganske deilig, sa han.

Fra 2006 til 2007 var Berg Johansen sammen med Pia Schneider (32). Pia vil ikke fortelle Seher.no hvordan hun reagerte da ekskjæresten denne uka sto frem som homofil.

- Jeg har ingen kommentar til dette, sier Schneider til Seher.no.

Da Sturla i 2006 viste frem sin nye kjæreste Pia, fortalte han hvordan de to møttes:

- Vi traff hverandre over pepperkakebaksten. Jeg bakte pepperkakemann til henne, hun pepperkakemann til meg. Det var veldig romantisk, fortalte Sturla.

Tidligere har Sturla Berg Johansen vært sammen med artist Trine Rein (38). Heller ikke hun ønsker å kommentere saken.

- Dette er ikke noe jeg vil blandes inn i, sier Rein til "God kveld Norge".

I slutten av fjoråret ble det kjent at Rein har funnet lykken med villmarkens store sønn Lars Monsen (45).

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kvinnfolk hylte av latter