HOLDT IKKE: Eddie Murphy var kun gift med Tracey Edmonds i to uker. Nå har hun blitt venn med ekskjæresten hans Melanie Brown. Foto: All Over Press
HOLDT IKKE: Eddie Murphy var kun gift med Tracey Edmonds i to uker. Nå har hun blitt venn med ekskjæresten hans Melanie Brown. Foto: All Over PressVis mer

Eksene rotter seg sammen

Eddie Murphys ekskjærester har tydligvis mye å snakke om.

LOS ANGELES (Seher.no): Komikeren Eddie Murphy (47) er kjent for å være glad i vakre kvinner, og til sammen har han åtte barn med fire forskjellige damer.

At hans tidligere elskere nå finner tonen sammen, setter han neppe særlig pris på.

I slutten av april støtte Eddies ekskjæreste, Melanie Brown (32), som han satt barn på før han gjorde det slutt og nekter å ha kontakt med datteren, og ekskona, Tracey Edmonds (41), som han var gift med i to uker i januar i år, plutselig på hverandre på Foxtail restaurant i LA, skriver In touch weekly.

- Da de fikk øyekontakt gikk de rett bort til hverandre å ga hverandre en klem. De fikk en umiddelbar kontakt seg i mellom, forteller et øyenvitne til bladet.

Videre skal Eddies ekser ha blitt stående å snakke sammen før de byttet telefon nummer og ble enige om å møtes til lunsj.

I fjor sommer spiste kryddejenta Melanie også lunsj med Eddies ekskone Nicole Murphy, som han var gift med i 12 år.

- De var veldig vennlige mot hverandre, sa en av gjestene på restauranten The Ivy til People den gangen.

Eddies siste flamme er den 22 år yngre servitrisen Lara LaRue (25).

LES OGSÅ: - Han var dårlig i senga