FØRSTE EKTEMANNEN: Jennifer Lopez var gift med Ojani Noa fra 1997 til 1998. Nå vil Noa gi ut en privat video fra parets bryllupsreise. Foto: Sipa
FØRSTE EKTEMANNEN: Jennifer Lopez var gift med Ojani Noa fra 1997 til 1998. Nå vil Noa gi ut en privat video fra parets bryllupsreise. Foto: SipaVis mer

- Eksen vil slippe privat video fra J-Los bryllupsreise

Jennifer Lopez har i flere år gjort alt hun kan for at videoen ikke skal se dagens lys. Nå ser det ut til at kampen kan være tapt for godt.

SEOGHØR.NO: Det har vært en kamp som har vart i mange år, men nå virker det som om Jennifer Lopez' (46) første ektemann, Ojani Noa, får viljen sin.

KJEMPET I FLERE ÅR: Lopez skal ha kjempet i flere år for at videoen ikke skal slippes. Nå mener Noa at han har funnet et smutthull i rettsdokumentene, som gjør at han kan gi ut filmen. Foto: AP
KJEMPET I FLERE ÅR: Lopez skal ha kjempet i flere år for at videoen ikke skal slippes. Nå mener Noa at han har funnet et smutthull i rettsdokumentene, som gjør at han kan gi ut filmen. Foto: AP Vis mer
TRE EKTESKAP: Lopez har vært gift med to menn etter at forholdet til Noa skar seg. Foto: Ap
TRE EKTESKAP: Lopez har vært gift med to menn etter at forholdet til Noa skar seg. Foto: Ap Vis mer

Noa, som var gift med sang- og skuespillerstjernen fra 1997 til 1998, planlegger nemlig å gi ut en privat video fra parets bryllupsreise.

Ifølge bladet In Touch har Lopez gjort alt hun kan for at videoen ikke skal se dagens lys, men det kan ha vært til liten nytte.

Noas forretningspartner, Ed Meyer, sier videoen kan slippes på grunn av et smutthull i rettsdokumentene.

- Det er en avslørende video av Jennifer uten klær og i seksuelle situasjoner, sier han til bladet.

Saken fortsetter under bildet.


En tidligere dom har gjort at originalkopien av filmen befinner seg bak lås og slå, men Meyer sier han har kopier, og at en DVD skal ut på markedet.

I tillegg til de seksuelle scenene, inneholder filmen også videomateriale av at Lopez konfronterer moren sin om gambling, skriver In Touch.

- Videoen kommer til å sjokkere fansen, sier Meyer.

Superstjernen har i etterkant av ekteskapet med Noa vært gift med Cris Judd (2001-03) og Marc Anthony (2004-14). Hun har den siste tiden hatt et av og på-forhold med Casper Smart.

Lopez har ennå ikke kommentert saken.LES OGSÅ: - Hun overlot lite til fantasien