Kevin Federline og Britney Spears:

- Eksen vil gå rettens vei for å få mer penger fra Britney

De to skal forhandle om hvorvidt Kevin skal få enda mer i barnebidrag.

DÅRLIG STEMNING: Ifølge amerikansk kjendispresse ønsker Kevin Federline (t.h.) å reforhandle den økonomiske avtalen han har med popstjernen Britney Spears - og skyr ingen midler. Her er det daværende paret avbildet i 2006. Foto: AP/ NTB scanpix
DÅRLIG STEMNING: Ifølge amerikansk kjendispresse ønsker Kevin Federline (t.h.) å reforhandle den økonomiske avtalen han har med popstjernen Britney Spears - og skyr ingen midler. Her er det daværende paret avbildet i 2006. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Popstjernen Britney Spears (36) har de siste årene virkelig kommet seg på beina igjen, etter flere tøffe år med personlige problemer.

Hun har funnet lykken med modell og danser Sam Asghari (23), og har tjent gode penger på sitt eget show i Las Vegas, «Piece of Me», som hun nå tar med seg ut på verdensturné - blant annet til Norge.

«Toxic»-sangeren har dessuten barna Sean Preston (12) og Jayden James (11) med eksmannen Kevin Federline (39), som hun var gift med fra 2004 til 2007.

Nå kan det imidlertid se ut til at eksen prøver å få en større bit av sukess-kaka til Britney.

​Håvet inn millioner

De ti siste årene har Federline hatt full foreldrerett for sønnene, etter Britneys sammenbrudd i januar 2008. Popstjernen har kun hatt samværsrett, og har i tillegg betalt barnebidrag til eksmannen.

Ifølge E!News mottar Federline for tiden 20 000 dollar i måneden fra Britney Spears, eller om lag 154 000 norske kroner. Nå vil han ha mer penger, skriver nettstedet:

- Det er Kevins advokat som har snakket om Britneys nylige suksess og prøver å få mer penger. Vi håper på å få løst dette, sier en kilde nær Britney.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer