Kevin Federline og Britney Spears:

- Eksen vil gå rettens vei for å få mer penger fra Britney

De to skal forhandle om hvorvidt Kevin skal få enda mer i barnebidrag.

DÅRLIG STEMNING: Ifølge amerikansk kjendispresse ønsker Kevin Federline (t.h.) å reforhandle den økonomiske avtalen han har med popstjernen Britney Spears - og skyr ingen midler. Her er det daværende paret avbildet i 2006. Foto: AP/ NTB scanpix
DÅRLIG STEMNING: Ifølge amerikansk kjendispresse ønsker Kevin Federline (t.h.) å reforhandle den økonomiske avtalen han har med popstjernen Britney Spears - og skyr ingen midler. Her er det daværende paret avbildet i 2006. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Popstjernen Britney Spears (36) har de siste årene virkelig kommet seg på beina igjen, etter flere tøffe år med personlige problemer.

Hun har funnet lykken med modell og danser Sam Asghari (23), og har tjent gode penger på sitt eget show i Las Vegas, «Piece of Me», som hun nå tar med seg ut på verdensturné - blant annet til Norge.

«Toxic»-sangeren har dessuten barna Sean Preston (12) og Jayden James (11) med eksmannen Kevin Federline (39), som hun var gift med fra 2004 til 2007.

Nå kan det imidlertid se ut til at eksen prøver å få en større bit av sukess-kaka til Britney.

​Håvet inn millioner

De ti siste årene har Federline hatt full foreldrerett for sønnene, etter Britneys sammenbrudd i januar 2008. Popstjernen har kun hatt samværsrett, og har i tillegg betalt barnebidrag til eksmannen.

Ifølge E!News mottar Federline for tiden 20 000 dollar i måneden fra Britney Spears, eller om lag 154 000 norske kroner. Nå vil han ha mer penger, skriver nettstedet:

- Det er Kevins advokat som har snakket om Britneys nylige suksess og prøver å få mer penger. Vi håper på å få løst dette, sier en kilde nær Britney.

En kilde har også fortalt til E!News at barnefaren ønsker å få økt barnebidraget fordi barna er blitt eldre, og fordi partenes økonomiske situasjon har endret seg betraktelig siden avtalen først kom i stand.

Ifølge Billboard har nemlig billettinntektene fra Britneys Las Vegas-show vært på svimlende 137 695 392 dollar - eller i overkant av én milliard kroner.

Og Britney selv har heller ikke tjent småpenger på årene sine i Las Vegas. Ifølge The Blast har hun tjent 475 000 dollar per konsert, eller i overkant av 3,5 millioner kroner.

Saken fortsetter under bildet.

MILLIONINNTEKTER: Britney Spears på scenen i Las Vegas i mai 2016 - her riktignok under Billboard Music Awards, ikke under en av sine egne, svært innbringende konserter. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/ NTB scanpix
MILLIONINNTEKTER: Britney Spears på scenen i Las Vegas i mai 2016 - her riktignok under Billboard Music Awards, ikke under en av sine egne, svært innbringende konserter. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/ NTB scanpix Vis mer

- Mye vil ha mer

Også UsWeekly har omtalt Kevin Federlines ønske om økt barnebidrag fra ekskona. Ifølge nettstedet skal 39-åringen imidlertid ha avvist et forslag fra Britney og hennes team om hvor mye barnebidraget skal økes.

En kilde hevder at Federline faktisk er villig til å gå rettens vei for å sikre seg de pengene han mener han har krav på.

Ifølge kilden kommer han til å be om en årlig oversikt over Britneys inntekter og utgifter, samt de siste skatteopplysningene hennes. Dette skal danne utgangspunktet for det nye beløpet Federline og advokatene hans vil be Britney om.

Britney, på sin side, skal være svært stresset over det hele og ønsker å løse opp i problemet så fort som mulig. Imidlertid vil hun ikke gi etter for kravene fra eksen, i frykt for en «mye vil ha mer»-situasjon:

- Hvis Kevin får en økning denne gangen, hva skal hindre ham i å komme tilbake neste gang Britney sikrer seg en svær avtale og be om en bit av den også? forklarer en kilde nær Britney til UsWeekly.

I februar skrev UsWeekly at Kevin Federline vil ha mer penger fra eksen fordi han ønsker anerkjennelse for hvor langt han har strukket seg.

39-åringen, som totalt har seks barn, mener angivelig at han har ofret mer enn de fleste ville gjort i en tilsvarende situasjon.

LES OGSÅ: Britney letter på sløret om sin 13 år yngre kjæreste