Barbara Moleko:

Eksen var utro:
- Hørte dem rope

- Løp inn på rommet og gråt.

KJÆRLIGHETSSORG: Barbara Moleko forteller ærlig om den gangen hun hadde kjærlighetssorg som 17-åring. Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix/NTB
KJÆRLIGHETSSORG: Barbara Moleko forteller ærlig om den gangen hun hadde kjærlighetssorg som 17-åring. Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske sangeren og låtskriveren Barbara Moleko (36) har opplevd noe av det verste en kan oppleve i ung kjærlighet. Det åpner hun seg nå om i en ny episode av 24syvs podkast «112 For Knuste Hjerter». Det skriver danske B.T.

I podkasten mimrer hun tilbake til en hendelse med sin daværende kjæreste, som hun hadde da hun var 17 år. De gikk på college og var på en fest, men da Moleko ankom festen, skal en annen jente ha sittet skrevs over fanget til kjæresten hennes.

Hun betraktet det som skjedde på avstand, noe forvirret, før de plutselig begynte å kysse.

- Jeg husker at jeg bare løp inn på rommet mitt og gråt, forteller sangeren.

GREP INN: Sara Emilie Tandberg deler åpent til venninnene om tiden hun nesten møtte veggen, noe som resulterte i en «intervention». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Hun skal ha prøvd å snakke med ham, men han bare ignorerte henne. Til slutt bestemte hun seg for å gå bort til hans rom og banke på. Han var imidlertid ikke alene der inne - jenta han hadde kysset satt allerede på rommet hans.

- Da går det opp for meg at dette har skjedd før. Det var som om en bølge av tristhet, fiasko og sinne la seg over meg, forteller hun.

Moleko hadde rett. Det som nå hadde blitt hennes ekskjæreste innrømmet at han hadde vært sammen med den andre jenta et par ganger og at han var forelsket i henne.

Kjærlighetssorgen var et faktum og artisten kjempet for å komme seg gjennom den siste tida på college. Det var trolig ikke enkelt å måtte se ekskjæresten med sin nye flamme i gangene hver dag, men det hele toppet seg for Moleko helt mot slutten av skoleåret.

VEKKER OPPSIKT: Norske Julie Lorentzen fikk oppslag i den britiske tabloidavisa The Sun på grunn av rumpa si. Video: Tiktok / julieevlorentzen Vis mer

Hun hadde meldt seg frivillig til å bli igjen å vaske studenthjemmet. Det samme gjorde ekskjæresten og den andre jenta, som valgte å begynne vaskingen på Molekos naborom. Plutselig kunne hun høre at de hadde sex.

- Jeg hørte dem rope. På dette tidspunktet hadde det gått halvannen måned siden bruddet og jeg var helt knust, men det var bare den siste spikeren i kisten. Jeg var forbannet, forteller hun i podkasten.

LES OGSÅ: Brutalt ærlig om gravidmagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer