Kylie Jenner og Tyga:

- Eksen tror han er faren til Kylies datter

Tyga ønsker å ta en farskapstest.

FARSKAP: Realitystjernen Kylie Jenner og rapperen Tyga hadde et av-og-på-forhold, før det endte i april i fjor. Nå påstår sistnevnte at han er faren til Kylies nyfødte datter. Foto: NTB Scanpix
FARSKAP: Realitystjernen Kylie Jenner og rapperen Tyga hadde et av-og-på-forhold, før det endte i april i fjor. Nå påstår sistnevnte at han er faren til Kylies nyfødte datter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Realitystjernen Kylie Jenner (20) har hatt et stormfullt forhold til hip-hop stjernen Tyga (27) i flere år.

Duoen ble først linket sammen høsten 2014, men bekreftet ikke forholdet før våren 2015. Siden den gang har paret gjort det slutt og blitt sammen en rekke ganger, og i april ble det slutt mellom dem igjen, meldte flere amerikanske nettsteder.

HEVDER HAN ER FAREN: Tyga delte denne meldingen på sin Snapchat-konto kort tid etter at utenlandske nettsteder delte nyheten. Foto: Skjermdump
HEVDER HAN ER FAREN: Tyga delte denne meldingen på sin Snapchat-konto kort tid etter at utenlandske nettsteder delte nyheten. Foto: Skjermdump Vis mer

Da ryktene begynte å svirre om Kylies graviditet i høst, fikk den 27 år gamle rapperen med seg nyheten, og delte et bilde på sin Snapchat-konto bare timer senere.

Til en skjermdump av en Page Six-artikkel som sier at Kylie Jenner er gravid, skrev han følgende tekst:

«Nei, det barnet er mitt».

Det var usikkert om kommentaren var ment humoristisk eller om han var bitter for at Kylie hadde kommet seg videre med kjæresten Travis Scott (25), men nå tyder mye på at han faktisk mente det. ​

Tror barnet er hans

Kylie Jenner fødte i hemmelighet en liten datter forrige uke, kun ni måneder etter forholdet tok slutt mellom henne og Tyga.

Ifølge nettstedet RadarOnline ønsker Tyga nå å ta en farskapstest for å forsikre seg om hvorvidt datteren til Kylie er hans barn eller ikke.

- Tyga ønsker å ta en DNA-test fordi han virkelig tror at det kan være en sjanse for at barnet er hans, fortalte en kilde nær Tyga til nettstedet.

Ifølge kilden har Tyga fortalt til vennene sine at han og Kylie hadde et seksuelt forhold en stund etter at de gjorde det slutt, og at det passer med tidspunktet som Kylie ble gravid.

PÅ MOTESHOW: Kylie og Tyga deltok stadig på arrangementer sammen. Foto: NTB Scanpix
PÅ MOTESHOW: Kylie og Tyga deltok stadig på arrangementer sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FORELDRE: Kylie og kjæresten Travis Scott har fått datteren Stormi sammen. Her var de to turtelduene i april i fjor. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Kylie og kjæresten Travis Scott har fått datteren Stormi sammen. Her var de to turtelduene i april i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kylie på sin side har ikke kommentert de siste påstandene om ekskjæresten.

Avslørte navnet på datteren

Etter at Kylie søndag kunne annonsere at hun hadde blitt mor til en liten jente, har navnspekulasjonene nærmest kokt over blant fansen på sosiale medier.

Mange har ment at Kylie bevisst har hintet om hva navnet blir i den personlige Youtube-videoen hun la ut søndag.

I den nesten tolv minutter lange videoen som dokumenterer graviditeten hennes, mente fansen at Kylie gir små hint om at datteren skal hete «Butterfly», eller «sommerfugl» på norsk.

Noen dager senere avviste derimot de nybakte foreldrene ryktene, og avslørte at den lille jenta skal hete Stormi.

På Kylies Instagram-konto delte hun et bilde av sin nyfødte datters hånd i sin egen. «Stormi Webster», etterfulgt av en baby-emoji, skrev hun til bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Mange lurte på om Stormi ville få morens populære etternavn, Jenner, men det ble altså kjæresten Travis Scotts (25) etternavn som til slutt ble valgt. Rapperens egentlige navn er nemlig Jacques Webster, ifølge People.com.

Navnet på den nyfødte datteren vakte stor oppsikt på sosiale medier og det er spesielt én ting flere Twitter-brukere har bitt seg merke i, melder US Weekly.

Babynavnet minner nemlig mye om «Stormy Daniels», som er artistnavnet til president Donald Trumps (71) angivelige elskerinne fra 2006, pornostjernen Stephanie Clifford (38).

LYKKELIGERE DAGER: Kylie og Tyga ble stadig observert på ferie sammen. Her var eksene på ferie i 2016. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGERE DAGER: Kylie og Tyga ble stadig observert på ferie sammen. Her var eksene på ferie i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

​Mamma for aller første gang

​Det var etter flere måneder med spekulasjoner at Kylie tok bladet fra munnen og avslørte at hun hadde blitt mamma for første gang. Nyheten delte hun på Instagram-profilen sin. ​

I innlegget beklaget hun seg overfor fansen for å ha holdt graviditeten hemmelig i så lang tid.

Etter at babynyheten ble offentliggjort, har reaksjoner og gratulasjoner strømmet inn.

Blant annet har hennes søster Khloé Kardashian, som er gravid med sitt første barn, delt et bilde på Instagram hvor hun og Kylie viser frem babymagene sine sammen.​​

- Gratulerer, min kjære Kylie! For en magisk ferd dette har vært! Jeg kommer til å savne at du «humper framover» sammen med meg. Jeg hadde aldri i verden trodd at vi skulle gjøre dette sammen, men det har vært enda mer spesielt på grunn av det, skrev Khloé blant annet til bildet.

20-åringen har altså også delt en nesten tolv minutter lang video på YouTube med tittelen «To our daughter», der hun blant annet viser frem babymagen.

Etter å ha holdt tett om svangerskapet i mange måneder, ga den personlige videoen endelig fansen et innblikk i Kylies graviditet.

Og de som hadde gitt opp håpet om å noensinne få et glimt av 20-åringens babymage, kan med denne videoen si seg fornøyde.

Directed by Tyler Ross @wttyler Music by Jacob Wilkinson-Smith @mybestfriendjacob_ Vis mer

LES OGSÅ: Viste frem datteren for første gang i Kylies video​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer