Britney Spears

Eksen stormet bryllupet

Britney Spears' første ektemann, Jason Alexander, skal ha forsøkt å komme seg inn da popstjernen giftet seg med Sam Asghari hjemme i Thousand Oaks i California. Det endte med at politiet ble tilkalt.

EKTEPAR: Britney Spears giftet seg torsdag med Sam Asghari. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
EKTEPAR: Britney Spears giftet seg torsdag med Sam Asghari. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bryllupet til popstjernen ble forstyrret på dramatisk vis da hennes første ektemann, Jason Alexander, dukket opp uanmeldt, melder TMZ.

Alexander og Spears er barndomsvenner. I januar 2004 giftet de seg i Las Vegas, men ekteskapet ble annulert etter 55 timer.

I november i fjor besluttet en domstol å oppheve vergemålet Spears har levd under siden 2008. Torsdag var rundt hundre personer invitert til bryllup i Thousand Oaks ved Los Angeles. Spears' bror Bryan skal være blant gjestene, men ikke popstjernens mor, far og søster, Jamie Lynn Spears.

POLITIET TILKALT: Politi og ambulanse ble tilkalt da Spears' eksmann klarte å komme seg inn i bryllupet hennes. Foto: Khrome / SplashNews.com
POLITIET TILKALT: Politi og ambulanse ble tilkalt da Spears' eksmann klarte å komme seg inn i bryllupet hennes. Foto: Khrome / SplashNews.com Vis mer

Alexander dukket så opp utenfor huset og streamer situasjonen live på Instagram. Han forteller sikkerhetsvaktene at Britney har invitert ham, og at hun var hans første og eneste ektefelle. Han sier også at han skal krasje bryllupet. Deretter filmer han mens han kommer seg inn i andre etasje i Spears' hus og også inn i teltet hvor seremonien skal foregå.

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram. Vis mer

Pepperspray

Så blir han stanset av sikkerhetsvaktene i et fysisk basketak.

Ifølge Page Six skal de ha brukt pepperspray for å stanse ham. De skal så ha holdt ham fast til politiet kom til stedet.

- Jason Alexander er blitt lagt i håndjern og arrtestert. Jeg takker sheriffskontoret i Ventura County for deres raske og gode arbeid, sier Spears' advokat, Mathew Rosengart, til Page Six.

EKSMANN: Jason Alexander var gift med Britney Spears i 55 timer i 2004. Torsdag dukket han uinvitert opp da popstjernen giftet seg med Sam Asghari i sitt hjem i California. Foto: Jim Smeal/BEI/REX
EKSMANN: Jason Alexander var gift med Britney Spears i 55 timer i 2004. Torsdag dukket han uinvitert opp da popstjernen giftet seg med Sam Asghari i sitt hjem i California. Foto: Jim Smeal/BEI/REX Vis mer

Alexander har tidligere vist offentlig støtte til Spears og den såkalte #freeBritney-bevegelsen, som kjempet fra å få fjernet vergemålet.

I august 2020 deltok han i en demonstrasjon til støtte for popstjernen utenfor domstolen i Los Angeles. Han sa den gangen, ifølge TMZ, at han nylig hadde vært i kontakt med Spears.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i retten. Reporter: Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Trente seg inn i kjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer