Britney Spears

Eksen stormet bryllupet

Britney Spears' første ektemann, Jason Alexander, skal ha forsøkt å komme seg inn da popstjernen giftet seg med Sam Asghari hjemme i Thousand Oaks i California. Det endte med at politiet ble tilkalt.

EKTEPAR: Britney Spears giftet seg torsdag med Sam Asghari. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
EKTEPAR: Britney Spears giftet seg torsdag med Sam Asghari. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bryllupet til popstjernen ble forstyrret på dramatisk vis da hennes første ektemann, Jason Alexander, dukket opp uanmeldt, melder TMZ.

Alexander og Spears er barndomsvenner. I januar 2004 giftet de seg i Las Vegas, men ekteskapet ble annulert etter 55 timer.

I november i fjor besluttet en domstol å oppheve vergemålet Spears har levd under siden 2008. Torsdag var rundt hundre personer invitert til bryllup i Thousand Oaks ved Los Angeles. Spears' bror Bryan skal være blant gjestene, men ikke popstjernens mor, far og søster, Jamie Lynn Spears.

Alexander dukket så opp utenfor huset og streamer situasjonen live på Instagram. Han forteller sikkerhetsvaktene at Britney har invitert ham, og at hun var hans første og eneste ektefelle. Han sier også at han skal krasje bryllupet. Deretter filmer han mens han kommer seg inn i andre etasje i Spears' hus og også inn i teltet hvor seremonien skal foregå.

Pepperspray

Så blir han stanset av sikkerhetsvaktene i et fysisk basketak.

Ifølge Page Six skal de ha brukt pepperspray for å stanse ham. De skal så ha holdt ham fast til politiet kom til stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer