KUN BUSINESS: Penna mener hele livet til Price handler om å få oppmerksomhet og tjene penger på det. Foto: REX/All Over Press
KUN BUSINESS: Penna mener hele livet til Price handler om å få oppmerksomhet og tjene penger på det. Foto: REX/All Over PressVis mer

Eksen raser mot Katie Price

- Livet hennes er bare en forretning.

SEOGHØR.NO: I oktober i fjor tok forholdet mellom den britiske glamourmodellen Katie Price (35), for mange bedre kjent som Jordan, og den argentinske modellkjæresten Leandro Penna (27) slutt.

Det tok ikke lang tid før Price ble sammen med Kieran Hayler (26), giftet seg og fikk barn med ham.

slakter Penna eksens nye forhold.

- Det kommer ikke til å vare. Jeg lover, det er slutt om et år, forteller han i et intervju med Heat Magazine ifølge nettstedet Contactmusic.com.

Penna er ikke overrasket over at eksen fikk barn så kort tid etter bruddet.

- Hun fortalte meg så mange ganger at hun ønsket å gifte seg med meg, men jeg ville ikke gifte meg med henne. Hun sa alltid at hun ville ha barn med meg, men jeg ville ikke ha barn. Hun var absolutt ingen jeg ønsket å stifte familie med. Livet hennes er kun en forretning og jeg ønsker ikke at livet mitt skal være sånn, raser han.


Katie og Kieran giftet seg i januar, få uker etter at de forlovet seg. De giftet seg på ny i mars. I august ble de foreldre til en gutt, som fikk navnet Jett Riviera. Fødselen var et mareritt for glamourmodellen.

Price har sønnen Harvey (11) fra forholdet til eks-fotballspilleren Dwight Yorke, og sønnen Junior (8) og datteren Princess Tiaamii (6) fra ekteskapet med Peter Andre.

LES OGSÅ: Gjennomgikk mareritt-fødsel åtte uker før termin