Eksen raser mot Chris Brown og Rihanna

- Hun er overbevist om at de hadde sex bak ryggen hennes.

SAMMEN IGJEN?: Chris Brown mener Rihanna ikke har noe med bruddet hans å gjøre, men mandag ble de to observert i hete omfavnelser på en nattklubb. Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN?: Chris Brown mener Rihanna ikke har noe med bruddet hans å gjøre, men mandag ble de to observert i hete omfavnelser på en nattklubb. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Denne uken kom nyheten om at Chris Brown hadde gjort det slutt med kjæresten Karrueche Tran. Mange har trodd at grunnen til bruddet var at Brown og Rihanna hadde funnet tilbake til hverandre. Det hevder Brown selv er feil.

Eksen er derimot ikke helt overbevist. Hun har sagt til venner at hun er sikker på at Brown og Rihanna hadde sex mens han fortsatt var i et forhold.

Nettstedet TMZ.com har vært i kontakt med flere kilder nær Tran. De forteller at Tran føler seg forrådt av Brown fordi han hadde fortalt henne at hun var den eneste kvinnen i hans liv.

De siste ukene hadde derimot Tran mistanker om at det var noe på gang mellom Brown og eksen Rihanna, som han slo helseløs i 2009. Brown oppførte seg annerledes, dro på byen alene og virket fjern.

Tidligere denne uken ble det hevdet at Chris og Rihanna ble tatt på fersken i å kysse hverandre på en nattklubb i New York, og kun kort tid senere kom nyheten om at Brown gjorde det slutt med Tran.

Tran har selv ikke kommentert bruddet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna og Brown tatt på fersken på nattklubb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer