Dolph Lundgren:

Eksen raser etter forlovelsen

- Du behandler meg med null respekt.

FORLOVET: I midten av juni ble det kjent at den svenske actionstjerna Dolph Lundgren (62) hadde forlovet seg med norske Emma Krokdal (24). Nå raser Lundgrens ekskjæreste Jenny Sandersson i et innlegg på Instagram. Foto: Privat
FORLOVET: I midten av juni ble det kjent at den svenske actionstjerna Dolph Lundgren (62) hadde forlovet seg med norske Emma Krokdal (24). Nå raser Lundgrens ekskjæreste Jenny Sandersson i et innlegg på Instagram. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Tidligere i juni ble det kjent at den svenske actionstjerna Dolph Lundgren (62) hadde forlovet seg med norske Emma Krokdal (24). Det avslørte paret på Instagram, hvor det kom fram at Lundgren hadde gått ned på kne i Sverige.

Forholdet ble kjent i januar i år, og da bekreftet Krokdal selv forholdet i en kommentar til Se og Hør.

- Vi møttes på et treningssenter hvor jeg jobber i West Hollywood. Vi har mye til felles og har det veldig bra sammen, sa 24-åringen.

Forholdet har siden den gang fått mye oppmerksomhet i pressen, ikke minst på grunn av aldersforskjellen på hele 38 år. Skuespillerens datter, Ida Lundgren (24) har tidligere fortalt at hun støtter farens valg av kjæreste.

Det kan imidlertid se ut til at forholdet ikke har falt i god jord hos alle. Actionstjernas ekskjæreste Jenny Sandersson har nemlig rast fra seg i et innlegg på Instagram, der hun hevder at 62-åringen har vist henne «null respekt».

Eksen raser

Innlegget har i etterkant blitt slettet, men det blir gjengitt av Expressen. Sandersson skriver at hun og Lundgren skal ha vært enige om å gi forholdet en ny sjanse, men at 62-åringen plutselig dukket opp med sin norske flamme.

«Takk for advarselen og takk for det eksklusive intervjuet. Jeg er den som tvinges til å se på dette mens jeg går og handler. Jeg ba deg om å ikke gjøre det», skriver Sandersson, ifølge den svenske avisen.

Hun og Dolph Lundgren var, sett bort fra en kort pause, et par i nærmere ti år. De var også forlovet, men i fjor valgte de å skille lag, skriver Expressen.

HARDT UT: Filmstjernens ekskjæreste, Jenny Sandersson, går hardt ut mot Lundgren på Instagram. Her er paret sammen på rød løper i 2016. Foto: NTB Scanpix
HARDT UT: Filmstjernens ekskjæreste, Jenny Sandersson, går hardt ut mot Lundgren på Instagram. Her er paret sammen på rød løper i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Jeg er lei meg for denne posten, men når du behandler meg med null respekt, behøver jeg å bli kvitt det. Jeg fortjener ikke dette her, og det vet du», skriver Lundgrens ekskjæreste videre.

Sandersson har også kommentert saken overfor Expressen, og hun legger ikke skjul på at det er trist at hun og eksforloveden ikke lenger er på talefot.

VISSTE DU DETTE?: Det hittil ukjente faktumet får den kjente julefilmens fans til å sperre opp øya. Vis mer

- Jeg er ikke bitter, men bare lei meg for å ha mistet en så nær venn i livet mitt. Jeg trengte å komme ut av relasjonen for å komme videre i livet. Han ville være der han var, og det krasjet, sier hun til avisen.

Hun håper også at de én dag finne tilbake til hverandre på et vennskapelig nivå.

View this post on Instagram

#tb @canadoradafestival 💃🏼

A post shared by Emma Krokdal (@emmakrokdal) on

- Jeg forstår at han ble såret av at jeg ville ut av forholdet. Så oppførselen hans er ikke så overraskende. Jeg er bare lei meg for at vi ikke kan være venner, sier hun til Expressen, og forklarer at ti år ikke er noe man bare glemmer.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Emma Krokdal i forbindelse med denne saken, men har foreløpig ikke lyktes.

Møttes på trening

Som nevnt var det i januar i år forholdet mellom Dolph Lundgren og norske Emma Krokdal ble kjent. De møttes på et treningssenter i West Hollywood, og overfor Aftonbladet kunne Lundgren fortelle at de hadde vært et par i fem måneder allerede.

Tidligere i juni kom også den hyggelige nyheten om at paret hadde forlovet seg. På Instagram avslørte den svenske skuespillerstjerna at han hadde fridd til sin norske flamme.

«Noe veldig spesielt har hendt her i Sverige», skrev han på Instagram, sammen med et bilde av 24-åringen som viste fram ringen.

Se og Hør snakket med Emma Krokdal tidligere i år. Den gang kunne hun fortelle om hvordan tilbakemeldingene på forholdet hadde vært.

- Alt fra familie, venner og bekjente har faktisk vært utrolig fint. Jeg var litt bekymret for det i starten, så jeg ble overrasket over hvor mange fine tilbakemeldinger vi har fått. Fra fremmede har det vært litt mer negativt, men også en del støttende og positive hilsninger, noe jeg setter pris på, sa hun, og la til:

- Han er en utrolig omtenksom og snill person, og så er han veldig behagelig å være sammen med. Det er ikke lett å finne noen man går så godt overens med, så jeg tror vi begge setter stor pris på å ha hverandre.

LES OGSÅ: - Jeg er lei av de gamle mennene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer