Jennifer Grey om Johnny Depp:

Eksen om Depp: - Vanvittig sjalu

Jennifer Grey var forlovet med Johnny Depp, nå uttaler hun seg om forholdet i ny bok.

UTTALER SEG: Jennifer Grey åpner seg om forholdet til Johnny Depp. Foto: Stewart Cook/REX/AP Photo/Steve Helber/NTB
UTTALER SEG: Jennifer Grey åpner seg om forholdet til Johnny Depp. Foto: Stewart Cook/REX/AP Photo/Steve Helber/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Grey (62) og Johnny Depp (58) traff hverandre i 1989 og var i et forhold i ett år, og rakk også å forlove seg.

Nå åpner Grey seg om forholdet til skuespilleren, som for tiden møter ekskona Amber Heard (36) i en rettssak i Virginia.

Det er i sin nye biografi Grey omtaler Depp, ifølge The Independent. «Dirty Dancing»-stjerna har i boken blant annet fortalt om deres første date.

«Latterlig vakker»

«Vi spiste, snakket, drakk Jack Daniel's, lo oss i hjel, tok røykepauser underveis. Han var så latterlig vakker. Og overraskende åpen, morsom, sær og søt», skriver hun ifølge avisen.

Grey skal også ha omtalt at Depp fridde til henne bare to uker etter at de møttes, og at de skaffet seg en valp sammen som de kalte Lulu.

Ifølge The Independent beskriver 62-åringen at i en periode hvor Depp reiste fram og tilbake fra Vancouver ukentlig på grunn av jobb, begynte han å havne stadig oftere i trøbbel. Krangling på barer blir nevnt som eksempel.

«Vanvittig sjalu og paranoid»

«Han begynte å miste flyene sine hjem til LA fordi han hadde forsovet seg, eller, de gangene han kom hjem var han vanvittig sjalu og paranoid rundt hva jeg hadde gjort mens han var borte. Jeg tilskrev hans dårlige humør og ulykkelighet til at han følte seg elendig og maktesløs over å slutte i «21 jump street» (TV-serie, red.anm.)», skriver hun i boken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer