Jennifer Grey om Johnny Depp:

Eksen om Depp: - Vanvittig sjalu

Jennifer Grey var forlovet med Johnny Depp, nå uttaler hun seg om forholdet i ny bok.

UTTALER SEG: Jennifer Grey åpner seg om forholdet til Johnny Depp. Foto: Stewart Cook/REX/AP Photo/Steve Helber/NTB
UTTALER SEG: Jennifer Grey åpner seg om forholdet til Johnny Depp. Foto: Stewart Cook/REX/AP Photo/Steve Helber/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Grey (62) og Johnny Depp (58) traff hverandre i 1989 og var i et forhold i ett år, og rakk også å forlove seg.

Nå åpner Grey seg om forholdet til skuespilleren, som for tiden møter ekskona Amber Heard (36) i en rettssak i Virginia.

Det er i sin nye biografi Grey omtaler Depp, ifølge The Independent. «Dirty Dancing»-stjerna har i boken blant annet fortalt om deres første date.

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

«Latterlig vakker»

«Vi spiste, snakket, drakk Jack Daniel's, lo oss i hjel, tok røykepauser underveis. Han var så latterlig vakker. Og overraskende åpen, morsom, sær og søt», skriver hun ifølge avisen.

Grey skal også ha omtalt at Depp fridde til henne bare to uker etter at de møttes, og at de skaffet seg en valp sammen som de kalte Lulu.

Ifølge The Independent beskriver 62-åringen at i en periode hvor Depp reiste fram og tilbake fra Vancouver ukentlig på grunn av jobb, begynte han å havne stadig oftere i trøbbel. Krangling på barer blir nevnt som eksempel.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

«Vanvittig sjalu og paranoid»

«Han begynte å miste flyene sine hjem til LA fordi han hadde forsovet seg, eller, de gangene han kom hjem var han vanvittig sjalu og paranoid rundt hva jeg hadde gjort mens han var borte. Jeg tilskrev hans dårlige humør og ulykkelighet til at han følte seg elendig og maktesløs over å slutte i «21 jump street» (TV-serie, red.anm.)», skriver hun i boken.

Rett før Grey fylte 29 år, brøt hun forlovelsen med Depp, etter at han skal ha reist bort for et møte og ikke ha kommet tilbake. Han kontaktet henne ikke på timevis.

Depp har så langt ikke uttalt seg om påstandene.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

I retten

«Pirates of the Caribbean»-stjerna har de seneste ukene vært i rettssalen med ekskona Heard, og det er satt av minst åtte uker til den pågående rettssaken.

Det er Depp som har saksøkt ekskona for ærekrenkelser, etter at Heard skrev en kronikk i Washington Post om hvordan hun hadde opplevd å stå fram som en som hadde erfart vold i hjemmet.

Depps navn ble ikke nevnt i kronikken, men skuespilleren har likevel gått til ærekrenkelsessøksmål hvor han har bedt om 50 millioner dollar i erstatning fra Heard.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Depp har forklart seg i retten, mens det har vært ventet at Heard skal innta vitneboksen denne uken.

Tirsdag forsøkte Heards advokatteam å få saken avvist. Kort tid senere meldte Deadline at dommeren forkastet kravet, og saken fortsatte med vitner fra Heards side.

LES OGSÅ: Rystende meldinger lest opp i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer