- Eksen min er fantastisk

Statsråd Trond Giske skryter av ekssamboeren.

Publisert
Sist oppdatert
Se Trond Giske levere tilbake Se og Hør-kaktus i videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Næringsminister Trond Giske (46) er en travel mann, men går aldri av veien for å sette av tid til å være sammen med datteren Una (9).

Han har datteren sammen med sin tidligere samboer Anne Grethe Moe (42).

I et intervju med Dagbladet Magasinet får han ikke skrytt nok av eksen:

- Man skal bruke mye tid på å tenke over hvem man bli kjæreste med og får barn med, men hvem man får som eks er jammen meg også viktig. Eksen min er fantastisk.

Ifølge den tidligere kulturministeren samarbeider de to godt om datteren Una.

- Vi prøver å være sjenerøse, fleksible og imøtekommende, for oss er det bare én ting som er vikti, og det er at Una har det bra, sier han videre.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Etter over 10 år som kjærester gjorde de det slutt i 2006.

- Samlivsbrudd er alltid krevende, men når det først har skjedd, handler alt om å ikke sette seg selv først. Men alltid tenke på hva som er viktig for barnet.

Ap-politikeren var nylig innom Se og Hør sine lokaler i sentrum av Oslo, da han leverte tilbake «Ukens kaktus» til sjefsredaktør Ellen Arnstad (47).

- Jeg sier litt humoristisk at vi som er statsråder må jo passe på hva slags gaver vi tar imot. De må ikke overskride 500 kroner, ikke være armbånd eller tepper, det har vi jo fått erfare. Også må de være fortjent. Og her mener jeg det var en bom, fortalte han til Ellen.

Se video av Giske og kaktusreturen øverst i saken!
 


LES OGSÅ: Trond Giske har drukket hjemmebrent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer