PARODI: Filmen som Jennifers eksmann Ojani Noa planlegger å lage, vil bli en hundre prosent parodi. Ingen tvil om at Ojani er ute etter å ta sangerinnen Foto: All Over Press
PARODI: Filmen som Jennifers eksmann Ojani Noa planlegger å lage, vil bli en hundre prosent parodi. Ingen tvil om at Ojani er ute etter å ta sangerinnen Foto: All Over PressVis mer

Eksen lager film om forholdet

- Filmen er en hundre prosent parodi, avslører sangerens eksmann.

SEHER.NO: Jennifer Lopez`(39) eks, Ojani Noa, vil nå lage en film om det avsluttede forholdet mellom ham og Jennifer.

Jennifers advokater har sendt et brev til produsentene av filmen "How I married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa Story", og ber dem legge planene på is.

"How i married Jennifer Lopez: The J-lo and Ojani Noa Story" skal være er en dokumentar om Ojanis liv med stjernen. Filmen portretterer livet til den cubanske immigranten og modellen Ojani, og hans jakt på Jennifer Lopez. Det trekkes paralleller til Borarts kjærlighet til Pamela Anderson.

Dette er ikke første gangen Ojani prøver å melke kjendisstatusen til ekskona. I 2007 ble han stoppet fra å publisere en bok, som inneholdt intime detaljer om Lopez.

Han hevder filmen, som etter planen skal starte filmingen i januar, er en hundre prosent parodi. Ingen tvil om at Ojani er ute etter å ta sangerinnen.

- Filmen handler om meg som kommer til Amerika, og får mine drømmer knust av noen jeg trodde var et godt menneske. Jeg elsket henne over alt på jord. Jeg ga sjelen min til henne. Det var ikke min feil at hun delte kjærligheten sin med tre andre mennsker. Jeg var sint, sier Noa ifølge Perez Hilton.

Charlie Sheens ukjente bror, Joe Estevez skal regissere den kommende filmen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Nei, dette er ikke J-Los barn