Eksen krever en fjerdedel av lønna hennes

- Alle eksene mine ender opp med å hate meg, mener Mena Suvari.

VÆRT GIFT FØR: Mena Suvari var tidligere gift i 2000-2005 med tyske filmfotograf Robert Brinkmann.
VÆRT GIFT FØR: Mena Suvari var tidligere gift i 2000-2005 med tyske filmfotograf Robert Brinkmann. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ekteskapet mellom skuespiller Mena Suvari (33) og Simone Sestito (28) varte ikke en gang ett år. Nå vil eksmannen ha 100.000 kroner i månedlig økonomisk støtte. Det krever han, fordi Suvari tjener 4,5 millioner kroner i året. Han vil med andre ord ha tilsammen 1,2 millioner kroner av årslønna hennes.

-Alle eksene mine ender opp med å hate meg. Jeg bare går videre i livet, og liker ikke å se tilbake, sier Suvari.

Ifølge rettsdokumenter som nettstedet TMZ har fått tak i, går det såpass dårlig med Sestitos økonomi at han har måttet låne penger av sine foreldre.

Sestito jobber som konsertpromotør og driver selskapet Westrock Entertainment. Han skal angivelig ha blitt vant til å spise på dyre restauranter hver eneste dag, i ekteskapet med Suvari.

Mena Suvari har blant annet spilt i filmene American Pie, American Beauty og American Virgin, og er for tiden aktuell på norske kinoer i filmen American Reunion (aka «American Pie: Reunion»). I USA er hun også å se i den nye reklamen for spriten Captain Morgans rom.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Får ikke nok av sin yngre mann 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer