Eksen kom på sykebesøk

- Han er selvfølgelig veldig bekymret.

<strong>TROFAST:</strong> Frisør Fadi Fawaz står trofast ved partner George Michaels side mens han er på sykehuset. Foto: All Over Press
TROFAST: Frisør Fadi Fawaz står trofast ved partner George Michaels side mens han er på sykehuset. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige uke ble det kjent at den britiske popstjernen George Michael (48) måtte avbryte en planlagt konsert i Østerriket, da det viste seg at han hadde pådratt seg lungebetennelse.

48-åringen siden ligget på et sykehus i Wien, og det spekuleres i om han nå har hjerteproblemer eller endog AIDS.

Popstjernen har heldigvis vært omringet av venner og familie i den vanskelige perioden, og en av dem som har stått ved hans side nærmest til alle døgnets tider har vært kjæresten Fadi Fawaz.

- Jeg har vært hos ham hver dag, og han blir sterkere for hver dag som går. George prøver å fokusere på det positive. Han smiler så godt han kan, og alle rundt ham ønsker at han skal bli bedre, forteller Fawaz til Daily Mail.

Også eksen Kenny Gross (53) har vært på besøk på Wien-sykehuset. Paret gjorde det slutt i 2009.

- Kenny er selvfølgelig veldig bekymret. Han har vært en god støtte for George i denne perioden. De er fremdeles veldig gode venner, forteller en nær kilde av popstjernen til nettstedet.

Fredag 25. november uke ble det annonsert at «Symphonica»-turneen som skulle pågå helt fram til jul har blitt avlyst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Er dette det nye stjerneparet?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer