Ryan Adams og Mandy Moore:

Eksen kom med sjokk-avsløring om bryllupet

Musiker Ryan Adams svarte på Mandy Moores uttalelser om ekteskapet.

HUSKER IKKE BRYLLUPET: Musiker Ryan Adams og filmstjernen Mandy Moore giftet seg i 2009, før de skilte lag i 2015. Eksmannen Ryan avslørte forrige uke at han ikke husker bryllupet deres. Foto: NTB scanpix
HUSKER IKKE BRYLLUPET: Musiker Ryan Adams og filmstjernen Mandy Moore giftet seg i 2009, før de skilte lag i 2015. Eksmannen Ryan avslørte forrige uke at han ikke husker bryllupet deres. Foto: NTB scanpix Vis mer

Musiker Ryan Adams (43) og Hollywood-skuespiller Mandy Moore (34) var gift i seks år før ekteskapet brått gikk i oppløsning i 2015.

Sistnevnte har tidligere fortalt sin del av historien om skilsmissen, og etter at hun kommenterte det tidligere ekteskapet i magasinet Glamour, valgte Ryan å fyre løs mot ekskonens uttalelser.

Det var i forrige uke at musikeren delte en rekke Twitter-innlegg om ekteskapet med Mandy.

- Hun likte ikke Melvins (band, journ.anm.) eller «Bladerunner» (science fiction-film, journ.amn), skrev han på Twitter, og refererte til Mandy sin kommentar i magasinet om at hun ikke valgte den rette personen å gifte seg med.

- Det var dømt til å gå til helvete fra starten av. Hvis jeg bare hadde husket starten, avsluttet han Twitter-innlegget med.

Ruset seg

Kort tid etter kom det et nytt innlegg fra 43-åringen, som senere ble slettet. Ifølge People skrev Ryan i innlegget at han ruset seg så tungt på den tiden at han ikke husker bryllupet mellom han og Mandy i 2009.

- Når noen fortalte meg at vi hadde giftet oss trodde jeg at de spøkte. Da innså jeg hvor mange smertestillende jeg hadde tatt. Helt ærlig var det ikke nok til å dempe sjokket, skal han ha skrevet, ifølge nettstedet.

RUSTE SEG: Musiker Ryan Adams kom med en rekke avsløringer rundt ekteskapet til Mandy Moore. Foto: NTB scanpix
RUSTE SEG: Musiker Ryan Adams kom med en rekke avsløringer rundt ekteskapet til Mandy Moore. Foto: NTB scanpix Vis mer

Men Twitter-innleggene om ekskona stoppet ikke der. Musikeren fortsatte å fyre løs om ekteskapet med den velkjente skuespilleren.

Det hele toppet seg da han begynte å sammenligne giftermålet med Mandy med det å være «fanget i noe tilsvarende en våt pappbit».

Videre skrev Ryan i innlegget at han ikke er interessert i å selge sjelen sin, men heller velger å bestandig ha stoltheten sin i behold.

Fansen var raske med å forsvare Mandy, og angrep Ryan for det han hadde skrevet. Men da en av Twitter-brukerne kommenterte at 75% av musikken hans handler om Mandy, var Ryan kjapp med å svare.

- Det er ikke en eneste sang som handler om henne. Ikke én. Fakta, svarte musikeren til sitt forsvar.

Artikkkelen fortsetter nedenfor.

Unnskyldte seg

Dagen etter at Ryan Adams skrev Twitter-innleggene om Mandy Moore, valgte han å beklage seg overfor ekskona.

- Jeg beklager for uttalelsene mine, jeg prøvde å være morsom. Men jeg har og vil alltid velge å huske de fantastiske øyeblikkene, skrev han og fortsatte:

- Det er ikke stilig eller greit å bagatellisere det som var. Jeg er glad på alles vegne og gjør mitt beste, skrev han.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Lettet på sløret om skilsmissen

I januar, tre år etter skilsmissen med Ryan, lettet Mandy på sløret om det vonde bruddet. Skilsmissen skal ha sørget sørget for at hun ble mindre synlig i rampelyset.

I et stort intervju med magasinet Cosmopolitan fortalte 34-åringen, som i etterkant har funnet kjærligheten på ny med nok en musiker, at ekteskapsbruddet var en øyeåpner.

- Kombinasjonen av å gå gjennom en humpete skilsmisse, og bli eldre, har definitivt gitt meg tykkere hud. Jeg innså at jeg må sette meg selv foran, og ikke finne meg i alt, fortalte skuespillerprofilen til magasinet.

Videre fortalte Mandy at skilsmissen har gitt henne ny selvtillit.

- Det var på mange måter oppmuntrende. Jeg har lært meg å si nei, og gir meg selv det jeg fortjener. Det er tilfredsstillende å ha kontroll på min egen selvfølelse, sa hun.

34-åringen, som først og fremst slo gjennom som artist med poplåten «Candy» som 15-åring, er i dag kjæreste med rockeren Taylor Goldsmith. Paret traff hverandre kort tid etter filmstjernens skilsmisse, og forlovet seg i fjor høst.

LES OGSÅ: Mandy Moore valgte samme kjole som hertuginne Kate