Ryan Adams og Mandy Moore:

Eksen kom med sjokk-avsløring om bryllupet

Musiker Ryan Adams svarte på Mandy Moores uttalelser om ekteskapet.

HUSKER IKKE BRYLLUPET: Musiker Ryan Adams og filmstjernen Mandy Moore giftet seg i 2009, før de skilte lag i 2015. Eksmannen Ryan avslørte forrige uke at han ikke husker bryllupet deres. Foto: NTB scanpix
HUSKER IKKE BRYLLUPET: Musiker Ryan Adams og filmstjernen Mandy Moore giftet seg i 2009, før de skilte lag i 2015. Eksmannen Ryan avslørte forrige uke at han ikke husker bryllupet deres. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Musiker Ryan Adams (43) og Hollywood-skuespiller Mandy Moore (34) var gift i seks år før ekteskapet brått gikk i oppløsning i 2015.

Sistnevnte har tidligere fortalt sin del av historien om skilsmissen, og etter at hun kommenterte det tidligere ekteskapet i magasinet Glamour, valgte Ryan å fyre løs mot ekskonens uttalelser.

Det var i forrige uke at musikeren delte en rekke Twitter-innlegg om ekteskapet med Mandy.

- Hun likte ikke Melvins (band, journ.anm.) eller «Bladerunner» (science fiction-film, journ.amn), skrev han på Twitter, og refererte til Mandy sin kommentar i magasinet om at hun ikke valgte den rette personen å gifte seg med.

- Det var dømt til å gå til helvete fra starten av. Hvis jeg bare hadde husket starten, avsluttet han Twitter-innlegget med.

Ruset seg

Kort tid etter kom det et nytt innlegg fra 43-åringen, som senere ble slettet. Ifølge People skrev Ryan i innlegget at han ruset seg så tungt på den tiden at han ikke husker bryllupet mellom han og Mandy i 2009.

- Når noen fortalte meg at vi hadde giftet oss trodde jeg at de spøkte. Da innså jeg hvor mange smertestillende jeg hadde tatt. Helt ærlig var det ikke nok til å dempe sjokket, skal han ha skrevet, ifølge nettstedet.

RUSTE SEG: Musiker Ryan Adams kom med en rekke avsløringer rundt ekteskapet til Mandy Moore. Foto: NTB scanpix
RUSTE SEG: Musiker Ryan Adams kom med en rekke avsløringer rundt ekteskapet til Mandy Moore. Foto: NTB scanpix Vis mer

Men Twitter-innleggene om ekskona stoppet ikke der. Musikeren fortsatte å fyre løs om ekteskapet med den velkjente skuespilleren.

Det hele toppet seg da han begynte å sammenligne giftermålet med Mandy med det å være «fanget i noe tilsvarende en våt pappbit».

Videre skrev Ryan i innlegget at han ikke er interessert i å selge sjelen sin, men heller velger å bestandig ha stoltheten sin i behold.

Fansen var raske med å forsvare Mandy, og angrep Ryan for det han hadde skrevet. Men da en av Twitter-brukerne kommenterte at 75% av musikken hans handler om Mandy, var Ryan kjapp med å svare.

- Det er ikke en eneste sang som handler om henne. Ikke én. Fakta, svarte musikeren til sitt forsvar.

Artikkkelen fortsetter nedenfor.

Unnskyldte seg

Dagen etter at Ryan Adams skrev Twitter-innleggene om Mandy Moore, valgte han å beklage seg overfor ekskona.

- Jeg beklager for uttalelsene mine, jeg prøvde å være morsom. Men jeg har og vil alltid velge å huske de fantastiske øyeblikkene, skrev han og fortsatte:

- Det er ikke stilig eller greit å bagatellisere det som var. Jeg er glad på alles vegne og gjør mitt beste, skrev han.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Lettet på sløret om skilsmissen

I januar, tre år etter skilsmissen med Ryan, lettet Mandy på sløret om det vonde bruddet. Skilsmissen skal ha sørget sørget for at hun ble mindre synlig i rampelyset.

I et stort intervju med magasinet Cosmopolitan fortalte 34-åringen, som i etterkant har funnet kjærligheten på ny med nok en musiker, at ekteskapsbruddet var en øyeåpner.

- Kombinasjonen av å gå gjennom en humpete skilsmisse, og bli eldre, har definitivt gitt meg tykkere hud. Jeg innså at jeg må sette meg selv foran, og ikke finne meg i alt, fortalte skuespillerprofilen til magasinet.

Videre fortalte Mandy at skilsmissen har gitt henne ny selvtillit.

- Det var på mange måter oppmuntrende. Jeg har lært meg å si nei, og gir meg selv det jeg fortjener. Det er tilfredsstillende å ha kontroll på min egen selvfølelse, sa hun.

34-åringen, som først og fremst slo gjennom som artist med poplåten «Candy» som 15-åring, er i dag kjæreste med rockeren Taylor Goldsmith. Paret traff hverandre kort tid etter filmstjernens skilsmisse, og forlovet seg i fjor høst.

LES OGSÅ: Mandy Moore valgte samme kjole som hertuginne Kate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer