Eksen innrømmer å ha lekket sexfilmen

- Han lover å ikke gjøre det igjen, sier forsvareren til popstjernens eks.

PRIVAT VIDEO: En privat sexvideo av X Factor-dommeren Tulisa Contostavlos ble tidligere i år lekket på nettet. Foto: FameFlynet
PRIVAT VIDEO: En privat sexvideo av X Factor-dommeren Tulisa Contostavlos ble tidligere i år lekket på nettet. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske «X Factor»-dommeren Tulisa Contostavlos (23) fikk oppleve kjendislivets mørke side, da en privat sexvideo med henne ble lekket på nettet tidligere i år.

Videoen viser en seks minutter lang seksuell seanse mellom 23-åringen og ekskjæresten Justin Edwards, som er bedre kjent under artistnavnet MC Ultra.

Edwards har hele tiden slått tilbake mot ryktene om at det er ham som har lekket videoen, men nå innrømmer han likevel at han står bak.

- Mr. Edwards har innrømmet ansvaret for videoen. Han beklager, og lover å ikke gjøre det igjen, sier Edwards' advokat Jacob Dean til The Sun.

Contostavlos ble naturlig nok svært lei seg etter at videoen kom ut på nettet.

- Når man deler et intimt øyeblikk med noen man elsker og stoler på, tenker man aldri at det videomaterialet på et tidspunkt blir delt med hele landet, sa hun tidligere om hendelsen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Vant skjønnhetskåring etter sexfilm-skandale

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer